De nieuwe Rad eBike is jouw perfecte Mad Max-rit

Inhoudsopgave:

De nieuwe Rad eBike is jouw perfecte Mad Max-rit
De nieuwe Rad eBike is jouw perfecte Mad Max-rit
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe RadRover 6 Plus eBike heeft dikke banden en een krachtige motor.
  • De batterij biedt een hogere capaciteit dan veel concurrerende elektrische fietsen, maar is verwijderbaar en past netjes in het frame.
  • De remkracht is uitstekend, dankzij de hydraulische schijfremmen.
Image
Image

Als zombies New York City binnenvallen, ben ik van plan om op de nieuwe Rad elektrische fiets te springen.

Met zijn extra grote banden en krachtige motor is de RadRover 6 Plus geen doorsnee fiets. Het pretendeert niet een gewone fiets te zijn met een elektrische boost. Maar de 6 Plus is perfect om in bijna alle omstandigheden aan de ondoden te ontsnappen.

De 6 Plus is niet voor in lycra geklede triatleten die geobsedeerd zijn door elk grammetje van hun fietsen. Deze cyclus is bedoeld om de gemene straten aan te pakken, naar plaatsen te gaan en dingen voor elkaar te krijgen.

De dikke banden op de 6 Plus egaliseren oneffenheden en kunnen je mogelijk zombies op je pad laten maaien.

Het is Rad

Ik heb de 6 Plus uitgeprobeerd in de straten van Manhattan, de perfecte proeftuin voor deze stadsgerichte fiets. De veervork heeft veel veerweg, wat het stuiteren over kuilen gladstrijkt. Dat is ook maar goed, want het 6 Plus-frame weegt meer dan 60 pond, dus een hobbel op de Rad is geen grap.

Terwijl ik loops deed in Central Park, kreeg ik grappige blikken van de recreatieve fietsers die zichzelf heel serieus nemen op hun $ 10.000 carbonframes. Al moet ik toegeven dat de 6 Plus er toch anders uitziet. Met zijn banden in "fat bike"-stijl en prominente batterij, zul je niemand voor de gek houden dat je je voorbereidt op de Tour de France op de Rad.

Maar aan de noordkant van het park deed een steile heuvel andere fietsers hijgen. Ik draaide gewoon het gaspedaal op de Rad en zoemde langs mijn concurrenten zonder te zweten. Wie lacht er nu?

Uitgerust voor Doom

De dingen die de Rad er vreemd uit laten zien, maken het ook de perfecte stadsfiets voor mensen die moeten komen waar ze heen gaan, of dat nu op de vlucht is voor hordes ondoden of naar kantoor gaat in de regen.

Image
Image

De dikke banden op de 6 Plus strijken oneffenheden glad en kunnen je mogelijk zombies op je pad laten maaien. Een geïntegreerde koplamp is ook geweldig voor een nachtelijke ontsnapping uit New York wanneer de stroom uitv alt.

De accu biedt een hogere capaciteit dan veel concurrerende e-bikes, maar is afneembaar en past netjes in het frame. Rad beweert dat de batterij een bereik biedt van ongeveer 25-45 mijl, afhankelijk van of je je lui voelt en de trapondersteuning oppompt. Ik had geen probleem met het bereik dat een dag door New York City raasde, en het is zeker genoeg om de stad te ontvluchten wanneer de volgende ramp toeslaat.

De remkracht was uitstekend, dankzij de hydraulische schijfremmen. Als je zo groot en zwaar fietst, wil je de beste remmen die je kunt krijgen, en die op de 6 Plus hebben ervoor gezorgd dat ik niet tegen een medefietser aanbotste die plotseling voor me uitreed.

De 6 Plus gebruikt een kleinere, lichtere naafmotor dan eerdere modellen. Het bedrijf zegt dat je met de nieuwe motor een snelheidstoename van 40% krijgt bij het beklimmen van heuvels, wat werd bevestigd tijdens mijn testritten. De zeventraps shifter werkte soepel met voldoende bereik voor de meeste situaties.

Image
Image

Ondanks de lichtere motor, ontkom je er niet aan dat de 6 Plus een stevige fiets is. Het op trappen slepen is niet leuk. Maar het voordeel van al dat gewicht is dat ik vond dat het hele pakket geruststellend stabiel en goed in elkaar zat.

Voor techneuten die van metrische gegevens houden, heeft de 6 Plus twee LED-displays. Het hoofddisplay bevindt zich in het midden van de balken en biedt snelheid, afstand, vermogen en andere informatie. Het linker staafuiteinde geeft meer details weer, zoals het niveau van trapondersteuning, batterijlading en koplampstatus. Het is allemaal gemakkelijker te gebruiken dan je zou denken.

Voor $ 1.999 is de 6 Plus tegenwoordig redelijk geprijsd voor een e-bike. Voor de kwaliteit en het vermogen om elke situatie aan te pakken, is dit een koop in mijn boek. Zombies maken geen schijn van kans.

Aanbevolen: