Hoe snel is internet in jouw land?

Inhoudsopgave:

Hoe snel is internet in jouw land?
Hoe snel is internet in jouw land?
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Internetsnelheden kunnen sterk variëren van staat tot staat, volgens een nieuw rapport.
  • New Mexico komt als laatste binnen met een gemiddelde snelheid van 72,2 megabyte per seconde.
  • De breedbandindustrie werkt aan de volgende generatie breedband, die de snelheden in het hele land zou kunnen verhogen.
Image
Image

Als uw webpagina's niet snel genoeg worden geladen, wilt u misschien de internetsnelheid in uw land de schuld geven.

Het bedrijf HighSpeedInternet.com heeft onlangs een onderzoek naar internetsnelheden in het hele land uitgebracht. New Mexico klokt in met de langzaamste downloads in het land, met een gemiddelde snelheid van 72,2 megabyte per seconde. Experts zeggen dat internetsnelheid vaak afhangt van de infrastructuur in het gebied waar je woont, maar er zijn manieren om het beste te maken van slechte situaties.

"Om het internet in veel staten sneller te maken, moeten ISP's de nodige upgrades en investeringen doen", zei Neset Yalcinkaya, een vice-president bij het draadloze bedrijf Quectel, in een e-mailinterview. "Staten kunnen prikkels bieden, zoals belastingverminderingen."

Winnaars en verliezers

Om erachter te komen hoe snel internet op verschillende plaatsen was, keek HighSpeedInternet naar gegevens van meer dan 1,7 miljoen resultaten van snelheidstesttools van 1 februari 2020 tot 16 maart 2021. De gemiddelde internetsnelheid in de Verenigde Staten Staten was 99,3 Mbps, vonden de onderzoekers.

De winnaars en verliezers op de snelheidsafdeling waren duidelijk. Rhode Island kwam als beste uit de bus met een gemiddelde snelheid van 129 Mbps en versloeg daarmee de tweevoudig voormalig recordhouder Maryland. Net daaronder lag New Jersey, dat met 120,4 Mbps snelt.

Om het internet in veel staten sneller te maken, moeten ISP's de nodige upgrades en investeringen doen.

Dingen worden een stuk trager naar het einde van de lijst toe. Afgezien van New Mexico is het langzaamste internet te vinden in Arkansas (64,9 Mbps), South Dakota (70,8 Mbps) en Iowa (71,8 Mbps).

Gebruikers met langzamer internet worden achtergelaten, zeggen waarnemers.

"Internetverbinding is net zo belangrijk voor het moderne leven als aderen voor het gezond functioneren van uw lichaam", zei Deyan Georgiev, de CEO van NitroPack, een dienst voor het optimaliseren van websiteprestaties, in een e-mailinterview.

"Laadsnelheid is absoluut cruciaal voor een goede gebruikerservaring. Dit wordt sterk beïnvloed door de onderliggende prestaties van de internetinfrastructuur."

Maar kijken naar gegevens op staatsniveau vertelt niet noodzakelijk het hele plaatje over internetsnelheden. Jameson Zimmer, een breedbandanalist bij ConnectCalifornia, zei in een e-mail dat de prestaties van snelheidstests grotendeels correleren met de verhouding stedelijke/voorstedelijke/landelijke bevolking.

Image
Image

"Mississippi en Connecticut kunnen dus heel verschillend scoren op staatsniveau, maar als je naar steden in elke staat kijkt, lijken de scores behoorlijk op elkaar. Bijvoorbeeld Hartford en Jackson," zei hij.

Sommige staten hebben steden met snelle glasvezelnetwerken, wat de resultaten kan vertekenen. "We zien dit in Californië, met steden als San Francisco met actieve glasvezeloverbouwers die beter presteren dan monoplane-kabelmarkten zoals het centrum van LA," zei hij.

De snelheid verhogen

De internetsnelheden in de VS zijn somber in vergelijking met sommige andere landen. De inwoners van het kleine Europese land Liechtenstein genieten bijvoorbeeld van gemiddelde tarieven van 199,28.

Als je in een staat met traag internet woont, zou een oplossing kunnen zijn om twee internetlijnen te combineren, zei Jay Akin, CEO van Mushroom Networks, in een e-mailinterview. Zijn bedrijf beweert de snelheid te verhogen door bekabelde lijnen of 3G/4G/LTE draadloos of satelliet samen te brengen tot één snellere en betrouwbaardere.

"Geavanceerde breedband bonding-routers worden geleverd met extra quality of service-functies die zullen bijdragen aan de verbetering van de eindgebruikerservaring, " voegde Akin eraan toe.

Internetverbinding is net zo belangrijk voor het moderne leven als aderen voor het gezond functioneren van je lichaam.

Er is een landelijke beweging gaande om de VS te helpen hun spel op het gebied van snelheid te verbeteren. De breedbandindustrie werkt aan de volgende generatie breedband, het 10G-platform, waardoor de breedbandcapaciteit wordt opgevoerd van de snelheden van één gigabit die tegenwoordig algemeen beschikbaar zijn tot 10 gigabit per seconde. De industrie beweert dat 10G ook hogere symmetrische snelheden, lagere latenties, verbeterde betrouwbaarheid en flexibele beveiliging zal bieden.

"Met baanbrekende, schaalbare capaciteit en snelheden is het 10G-platform het bekabelde netwerk van de toekomst dat de digitale ervaringen en verbeeldingskracht van consumenten voor de komende jaren zal stimuleren", aldus Michael Powell, de CEO van de industriegroep Dat meldt de Internet & Television Association in een persbericht.

"Als industrie zijn we toegewijd aan het leveren van een uitzonderlijke nationale infrastructuur die de digitale vooruitgang zal stimuleren en onze innovatie-economie naar de toekomst zal stuwen."

Aanbevolen: