Jouw gids voor de Kindle Fire HD Kids Edition

Inhoudsopgave:

Jouw gids voor de Kindle Fire HD Kids Edition
Jouw gids voor de Kindle Fire HD Kids Edition
Anonim

Op papier passen kinderen en tablets goed bij elkaar. Door hun draagbaarheid en hun vermogen om kinderen te vermaken door middel van films, games en internet, zien leistenen eruit als de perfecte metgezel voor kinderen.

In werkelijkheid is de match echter niet zo perfect. Je hebt bijvoorbeeld horrorverhalen over kinderen die flinke rekeningen verdienen bij het kopen van apps of in-game content. Jongere kinderen kunnen ook ruw omgaan met hun apparaten, met tablets die niet precies zijn ontworpen om een hoop fysiek misbruik te weerstaan.

Met dit in gedachten betrad Amazon de kindertabletruimte met zijn eigen Kindle Fire HD Kids Edition. Met een kleurrijk ontwerp schreeuwt de Fire HD Kids Edition praktisch dat het een apparaat is dat gericht is op kleintjes. Dus is het apparaat slechts kinderspel in vergelijking met tablet-fans zoals de iPad, Nexus 7 of Microsoft Surface? Hier is het overzicht van de nieuwe lei van Amazon voor kinderen.

Image
Image

Bottom Line

Kindertabletten kunnen net kindersnoepjes zijn. Ze kunnen groot van kleur en suiker zijn, maar schaars van inhoud. We hebben een groot aantal tablets gezien die meer op speelgoed lijken, maar de Kindle Fire HD Kids Edition is daar niet een van. Ondanks de kleurrijke buitenkant, is de binnenkant hetzelfde als wat je zou zien in een bonafide leisteen. Het heeft een quad-coreprocessor die dienst doet als brein, een high-definition display en camera's aan de voor- en achterkant. Het is Amazon's Kindle Fire HD verpakt in een robuustere buitenkant.

Het is moeilijk

Het Gorilla Glass-scherm is prachtig, maar dat hoort tegenwoordig bij veel tablets. In plaats daarvan onderscheidt de "Kid-Proof Case" de Kids Edition van de Fire HD en de meeste tablets in het algemeen. De buitenkanten voegen een vleugje kleur toe en bieden extra grip voor kleine handjes. Zijn belangrijkste taak is echter bestand te zijn tegen vallen en allerlei soorten misbruik. Hoe goed doet het dat deel van zijn werk? Amazon is er zo zeker van dat het een gratis vervangingsgarantie van twee jaar geeft voor het geval je kind het breekt. De garantie dekt ook elektrische en mechanische problemen met het apparaat.

Bottom Line

Er wordt gezegd dat inhoud koning is en Amazon probeert dat waar te maken voor de Fire HD Kids Edition door FreeTime Unlimited voor een jaar in te zetten. Dit geeft gebruikers toegang tot meer dan 5.000 apps, games, films en andere inhoud op het apparaat. Deze omvatten dingen van Disney, Nickelodeon, PBS en Warner Bros. Naast het bezig houden van jongeren; dit helpt ook om stickerschok te voorkomen wanneer ze per ongeluk betaalde inhoud downloaden.

Ouderlijk toezicht

Zelfs met FreeTime Unlimited wil je nog steeds controles hebben die beperken wat je kinderen kunnen doen met de Kids Edition-tablet en mogelijke ongelukken voorkomen. FreeTime Unlimited is ook een goede reden om ouderlijk toezicht te hebben, omdat u niet wilt dat uw kind veel te veel tijdrovende media op de tablet doorbrengt. Naast de basisbedieningen, kunt u voor elk kind individuele profielen maken om de limieten die ze hebben bij het gebruik van het apparaat aan te passen.

Bottom Line

Naast de drie kleuren is de Kids Edition verkrijgbaar in twee versies. Toen ze voor het eerst werden gelanceerd, kostte de 6-inch-variant $ 149, terwijl de 7-inch-versie $ 189 kostte. Sindsdien heeft Amazon de tablets een aanzienlijke prijsdaling gegeven, waarbij beide nu slechts een smidgen onder één Benjamin kosten voor $ 99,99.

Voedsel tot nadenken

Hoewel de Kindle Fire HD Kids Edition klinkt als een geweldig apparaat voor kinderen, heeft het wel een groot voorbehoud dat potentiële kopers moeten weten. Het verbindt je met de App Store van Amazon. Dit betekent geen toegang tot het betere en meer inhoudrijke Google Play-app-platform dat door andere Android-tablets wordt gebruikt. Dit is een groot probleem als u investeert in apps uit de belangrijkste app store van Google. Als je echter al gebonden bent aan het Amazon-ecosysteem en de afwezigheid van Google Play niet erg vindt, dan is de Kindle Fire Kids-editie het bekijken waard.

Aanbevolen: