De Pocket Galleries van Google zijn nu voor iedereen toegankelijk

De Pocket Galleries van Google zijn nu voor iedereen toegankelijk
De Pocket Galleries van Google zijn nu voor iedereen toegankelijk
Anonim

De Pocket Gallery-serie van Google, die virtuele galerijbezoeken op uw smartphone via Augmented Reality (AR) biedt, is voor iedereen beschikbaar gemaakt.

De aankondiging van het bedrijf legt uit dat nu de hele reeks Pocket Galleries kan worden bekeken door iedereen met een internetverbinding. Dus of je nu een computer of een smartphone gebruikt, en ongeacht je vermogen om AR te gebruiken, het is voor jou beschikbaar.

Image
Image

Je kunt een assortiment schilderijen van Vermeer bekijken, meer te weten komen over Bauhaus, de Chauvet-grot verkennen, Gustav Klimt onderzoeken en meer. Je hoeft alleen maar de galerij te betreden wanneer er een virtuele walkthrough beschikbaar is, en je bent (digitaal) binnen.

Je kunt op dezelfde manier door de virtuele tentoonstellingsruimte dwalen als met de Street View-mogelijkheden van Google Maps. Het is vermeldenswaard dat niet elke collectie een virtuele galerij-optie beschikbaar heeft, hoewel er nog steeds genoeg voorbeeldafbeeldingen en uitleg zijn.

Naast de uitgebreide beschikbaarheid is er ook een nieuwe galerij toegevoegd, in samenwerking met de Réunion des Musées Nationaux - Grand Palais. Deze nieuwe tentoonstelling van Maritime Inspirations toont "…40 mariene meesterwerken uit de collecties van het Paleis van Versailles, het Louvre en andere prominente Europese musea", aldus de aankondiging.

Dit omvat een rondleiding, waarbij automatisch commentaar wordt gegeven als je verschillende delen van de galerijruimte bereikt.

Image
Image

Computergebruikers kunnen verschillende galerijen bekijken op de Google Arts & Culture-website.

Smartphone-gebruikers kunnen de Android- of iOS-app Google Arts & Culture gratis downloaden en een AR-tour volgen via het tabblad Camera.

Aanbevolen: