Twitter wil advertenties invoegen in onze gesprekken

Twitter wil advertenties invoegen in onze gesprekken
Twitter wil advertenties invoegen in onze gesprekken
Anonim

Twitter is begonnen met een wereldwijde test op iOS en Android om advertenties in gesprekken op te nemen.

Bruce Falck, de leider van het inkomstenproduct van het bedrijf, kondigde woensdag het begin aan van de test, die advertenties in Twitter-gesprekken zal plaatsen na het eerste, derde of achtste antwoord. Hij zei dat veel details (plaatsing, frequentie, permanentie, enz.) onderhevig zijn aan verandering, afhankelijk van de gegevens.

Image
Image

Volgens Falck: "We zien een grote kans om een advertentieaanbod op te bouwen dat waarde creëert en prikkels voor makers en adverteerders op één lijn brengt." Hij zegt verder: "We zijn verheugd om dit uit te proberen voor onze adverteerders, en we willen graag onderzoeken hoe het de deur kan openen voor extra mogelijkheden om Tweet-auteurs en -makers te belonen."

Desgevraagd beweerde Falck ook dat het "waarschijnlijk" is dat de nieuwe advertentie-indeling iets is waar makers zich voor kunnen aanmelden voor een inkomstenaandeel. Dit betekent dat er een kans is (hoewel dit niet is bevestigd) dat advertenties in gesprekken niet iets zullen zijn dat alle Twitter-gebruikers zullen tegenkomen.

Het is onduidelijk of dit bedoeld is als een alternatief voor Twitter's huidige benadering van advertenties en gepromote tweets of een toevoeging. Sommige gebruikers, zoals @MarketingAtom, zien dit nieuwe voorgestelde formaat als een verbetering, omdat het beter opv alt als advertentie dan als een gewone tweet. Andere gebruikers, zoals @shaunfidler, wijzen er echter op dat het plaatsen van advertenties in gesprekken storend kan zijn.

De advertentietest is al wereldwijd begonnen voor iOS- en Android-gebruikers. Als je bent opgenomen in de test, zou je verschillende advertenties moeten zien in tweetgesprekken.

Aanbevolen: