WatchOS 8.0.1 lost problemen op met Apple Watch Series 3

WatchOS 8.0.1 lost problemen op met Apple Watch Series 3
WatchOS 8.0.1 lost problemen op met Apple Watch Series 3
Anonim

De nieuwe watchOS 8.0.1-update lost de problemen op waarmee sommige Apple Watch Series 3-bezitters werden geconfronteerd met het nieuwe besturingssysteem.

Apple Watch Series 3-gebruikers hebben sinds de lancering vorige maand wat problemen gehad met watchOS 8, die Apple hoopt op te lossen met de nieuwste watchOS 8.0.1-update. Hoewel de update-opmerkingen van watchOS 8.0.1 niet al te specifiek worden, stellen ze dat het het probleem van toegankelijkheidsinstellingen die voor sommige gebruikers niet verschijnen, aanpakt. De update zou ook het probleem moeten oplossen dat de voortgang van de software-update niet correct wordt weergegeven.

Image
Image

Als je een Apple Watch Series 3 gebruikt en een of beide van deze problemen hebt ondervonden, is deze update iets voor jou. Het is onduidelijk wat deze problemen precies veroorzaakte, maar Apple pakt ze aan.

Het onvermogen om Assistive Touch te gebruiken op de Apple Watch Series 3 is logisch, omdat de functie niet beschikbaar is voor het oudere model. Het lijkt er echter op dat het niet de bedoeling van Apple is om alle toegankelijkheidsinstellingen uit te schakelen.

Het lijkt erop dat Apple de laatste tijd meer aandacht heeft besteed aan de Apple Watch Series 3, vergeleken met de installatieproblemen die mensen hadden met watchOS 7.5. Het is het oudste Apple Watch-model dat nog op de markt is, en het krijgen van een speciale update betekent dat Apple waarschijnlijk van plan is het nog een tijdje in stand te houden.

Image
Image

De nieuwe watchOS 8.0.1-update is beschikbaar en kan zichzelf al hebben gedownload en geïnstalleerd als automatische installatie is ingeschakeld.

Anders kunt u handmatig controleren op de update en beginnen met downloaden.

Aanbevolen: