Twitter kondigt testen aan voor betaalde ruimten met ticket

Twitter kondigt testen aan voor betaalde ruimten met ticket
Twitter kondigt testen aan voor betaalde ruimten met ticket
Anonim

Twitter laat je binnenkort misschien geld verdienen met Spaces die je host in een nieuwe test die het platform aan het uitproberen is.

Twitter's officiële Spaces-account kondigde donderdag het testen aan van Ticketed Spaces voor 'sommige hosts'. Het account zei dat het voorlopig alleen met de functie met iOS-gebruikers zou experimenteren, maar hoopt het in de nabije toekomst voor iedereen te krijgen.

Image
Image

Ticketed Spaces werd aanvankelijk aangekondigd in juni en mensen konden het uitproberen. Sommige aanvragers hebben nu mogelijk de mogelijkheid om gebruikers te laten luisteren naar de Spaces die ze hosten, hoewel het onduidelijk is wanneer Ticketed Spaces van een test naar een permanente functie zou gaan.

In de aankondiging van juni zei Twitter dat de prijzen zullen variëren van $ 1 tot $ 999, waarbij Spaces Hosts tot 97% van de inkomsten van Ticketed Spaces kunnen verdienen na platformkosten voor in-app-aankopen. Gebruikers kunnen ook de grootte van hun Ticketed Space instellen voor een meer intieme setting of een groter publiek.

Twitter heeft Spaces echt opgevoerd sinds het voor het eerst aankondigde dat het de functie afgelopen december aan het testen was. Het platform heeft onlangs een update geïntroduceerd waarmee je kunt zien welke Spaces de mensen die je volgt bijwonen. Voorheen kon je alleen Spaces zien die mensen die je volgt ook daadwerkelijk hosten, maar Twitter zei dat deze nieuwe update gebruikers in staat zou stellen meer Spaces te ontdekken waarvan ze anders misschien niet wisten.

Het sociale netwerk breidde Spaces begin augustus ook uit om maximaal twee co-hosts en meer deelnemers toe te laten, voor een totaal van 13 deelnemers. Met deze nieuwe update hebben co-hosts de meeste van dezelfde privileges als de primaire host, waaronder spreken, leden uitnodigen om te praten, tweets vastzetten en mensen verwijderen uit een Space.

Aanbevolen: