Hoe berichten op een Mac bij te werken

Inhoudsopgave:

Hoe berichten op een Mac bij te werken
Hoe berichten op een Mac bij te werken
Anonim

Wat te weten

  • Open in Berichten Voorkeuren > iMessage > Berichten inschakelen in iCloud >Synchroniseer nu.
  • Als tekst-/sms-berichten niet synchroniseren, ga dan naar Instellingen > Berichten > Sms-doorsturenop je iPhone en zorg ervoor dat je Mac actief is.
  • Je iPhone en Mac moeten hetzelfde iCloud-account gebruiken om beide opties te laten werken.

Uw iCloud-account moet al uw informatie synchroniseren, inclusief de dingen die u verzendt en ontvangt in de Berichten-app, op al uw apparaten. Als dit niet lukt op je Mac, kun je dit als volgt oplossen.

Waarom worden mijn berichten op mijn Mac niet bijgewerkt?

Discrepanties tussen wat er op je telefoon en Mac staat, kunnen te wijten zijn aan de verschillende manieren waarop je ze gebruikt. Hoewel je iPhone en iPad meestal aan staan en constant met internet zijn verbonden, kunnen ze veel sneller synchroniseren dan je Mac, die je zou kunnen uitschakelen, herstarten of in de slaapstand zetten.

Als de Berichten-app van je Mac niet correct synchroniseert, kun je proberen deze te sluiten en opnieuw te openen en te wachten om te zien of er nieuwe berichten verschijnen. Als ze dat niet doen, heb je andere dingen om te proberen.

Hoe update je berichten op je Mac?

Als je iCloud-account niet vanzelf synchroniseert, kun je het handmatig bijwerken in de Berichten-app. Dit is wat je moet doen.

  1. Selecteer in Berichten Voorkeuren onder het Berichten menu.

    U kunt ook op Command +, (comma) op uw toetsenbord drukken.

    Image
    Image
  2. Kies de iMessage tab.

    Image
    Image
  3. Zorg ervoor dat het vakje naast Berichten inschakelen in iCloud is aangevinkt.

    Image
    Image
  4. Klik op Nu synchroniseren.

    Als je in de vorige stap de optie "Berichten inschakelen in iCloud" hebt ingeschakeld, kan de synchronisatie automatisch starten.

    Image
    Image
  5. Je Berichten-app zou moeten synchroniseren en nieuwe items zullen verschijnen.

Waarom worden mijn sms-berichten niet weergegeven op mijn Mac?

Als je op je Mac geen niet-iOS-teksten ziet (die verschijnen als groene bubbels in Berichten), moet je een instelling op je telefoon aanpassen om ervoor te zorgen dat ze op al je apparaten verschijnen.

  1. Op je iPhone, open de Settings app.
  2. Scroll naar beneden en tik op Berichten.
  3. Kies op het volgende scherm Sms doorsturen.

    Op dit scherm moet u er ook voor zorgen dat de MMS Messaging optie is ingeschakeld.

  4. Zorg ervoor dat de schakelaar naast je Mac in de on/green positie staat.

    Image
    Image
  5. Zolang deze optie actief is en zowel je iPhone als Mac zijn aangemeld bij hetzelfde iCloud-account, zullen sms-berichten die je op je telefoon ontvangt ook op je Mac verschijnen.

FAQ

    Hoe schakel ik berichten op mijn Mac uit?

    Om iMessage op Mac uit te schakelen, opent u Berichten en selecteert u Berichten > Voorkeuren > iMessage> Afmelden Om meldingen uit te schakelen, gaat u naar het Apple-menu > Systeemvoorkeuren >Meldingen > Berichten en schakel Meldingen toestaan uit

    Hoe synchroniseer ik iMessage met mijn Mac?

    Om iMessage met je Mac te synchroniseren, open je Berichten en ga je naar Berichten > Voorkeuren > Instellingenen log in met dezelfde Apple ID die u op uw iPhone gebruikt. Onder Je bent bereikbaar voor berichten op , controleer alle beschikbare telefoonnummers en e-mailadressen. Stel Start nieuwe gesprekken van in op hetzelfde telefoonnummer op je iPhone en Mac.

    Kan ik mijn Android-sms-berichten op mijn Mac ontvangen?

    Nee. Hoewel je geen sms-berichten kunt zien die een Android-apparaat automatisch op een Mac ontvangt, kun je sms-berichten op je Mac bekijken door naar messages.android.com te gaan en de QR-code te scannen.

Aanbevolen: