Bing's meest gezochte term is 'Google

Bing's meest gezochte term is 'Google
Bing's meest gezochte term is 'Google
Anonim

Een advocaat die voor Google werkte, vertelde een rechtbank in de Europese Unie dat de meest gezochte term van Bing in feite 'Google' is.

Google voert momenteel een rechtszaak tegen de EU-antitrustregelgevers die proberen de recordboete van $ 5 miljard ongedaan te maken. Volgens Bloomberg stelt de advocaat van het bedrijf, Alfonso Lamadrid, dat de reden waarom zoveel mensen Google gebruiken, uit eigen keuze is en niet uit dwang.

Image
Image

In 2018 beval de Europese Unie Google om een boete van 4,3 miljard euro (ongeveer $ 5 miljard) te betalen en de manier te veranderen waarop het bedrijf zijn zoek- en Chrome-apps op Android-apparaten zet. De Europese Commissie verklaarde dat Google bedrijven dwingt om zijn zoek-app te gebruiken in een poging om rivalen uit te persen en een bijna-monopolie op te bouwen.

Google's moederbedrijf, Alphabet, vecht sindsdien tegen de uitspraak.

SEO-bedrijf Ahrefs heeft informatie verzameld over de meest gezochte termen van Bing, en 'google' is inderdaad het meest gezochte item ter wereld. Als we het beperken tot de Verenigde Staten, heeft 'google' nog steeds een hoge positie en komt binnen op de nummer 3 plek.

Image
Image

StatCounter, een website voor het analyseren van webverkeer, onthult dat Google meer dan 92 procent van de zoekmachinemarkt uitmaakt, met Bing op 2,6 procent.

Lamadrid stelt dat de reden voor de dominantie van het bedrijf op de markt voor zoekmachines is dat mensen het verkiezen boven de rest en dat het marktaandeel in overeenstemming is met consumentenonderzoeken.

Aanbevolen: