Facebook voegt groepschats toe op Instagram en Messenger

Facebook voegt groepschats toe op Instagram en Messenger
Facebook voegt groepschats toe op Instagram en Messenger
Anonim

Gebruikers kunnen nu cross-app groepschats hebben tussen Facebook Messenger en Instagram, dankzij een nieuwe update.

Gebruikers kunnen hun cross-app-chat ook aanpassen met unieke thema's en aangepaste reacties en zullen ook nieuwe functies hebben, zoals Facebook's Watch Together-mogelijkheid. Facebook beweert dat meer dan 70% van de in aanmerking komende Instagram-gebruikers deze mogelijkheid al heeft, volgens een bericht op de Messenger News-blog

Image
Image

Momenteel heeft Facebook drie chatthema's, en er zijn er nog meer in de maak. Er is een astrologische kunstsuite gebaseerd op de sterrenbeelden, een thema gebaseerd op de populaire Colombiaanse zanger J Balvin en een 'cottagecore'-thema.

Met Samen kijken kunnen gebruikers video's, tv-programma's en films bekijken met hun vrienden. Het bericht kondigt ook aan dat Facebook exclusieve inhoud maakt voor Watch Together met beroemde muziekartiesten zoals rapper Cardi B en Steve Aoki.

Polls komen ook naar Instagram-berichten en cross-app-chats, die bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt om een groepsbeslissing te nemen. Het lijkt er echter niet op dat polls beschikbaar zullen zijn in de Messenger-app, en het bericht zegt niet of Facebook plannen heeft om de functie elders te verspreiden.

Image
Image

Om transparantie in de chats te garanderen, zijn indicatoren voor groepstypen toegevoegd aan de groepschats, zodat mensen kunnen zien wanneer anderen aan het typen zijn. En gebruikers kunnen hun chats modereren met bezorgopties.

De maker van de chat kan beslissen wie deel uitmaakt van een chat en wie geen chat-leden kan berichten of bellen.

Aanbevolen: