Amazon kondigt nieuwe Halo View Fitness Tracker aan

Amazon kondigt nieuwe Halo View Fitness Tracker aan
Amazon kondigt nieuwe Halo View Fitness Tracker aan
Anonim

Amazon heeft zijn nieuwe Halo View-fitnesstracker aangekondigd, met een AMOLED-kleurenscherm en haptische feedback.

Om mee te gaan met zijn Halo-service, brengt Amazon een nieuwe fitnesstracker op de pols uit. Volgens Amazon kan de Halo View je bloedzuurstofniveaus, slaapscores, trainingen en andere activiteiten bijhouden.

Image
Image

Het apparaat zelf heeft een AMOLED-kleurenscherm met haptische feedback, een optische sensor, een huidtemperatuursensor en een versnellingsmeter. Het kan dus een heleboel verschillende vitale functies in de gaten houden in combinatie met de Halo-service en vervolgens details geven die gemakkelijk te lezen moeten zijn.

De Halo View claimt ook een batterijduur van maximaal een week en kan in minder dan 90 minuten volledig worden opgeladen.

Het is ook lichtgewicht, zwembestendig tot 160 voet (vijf atmosfeer) en wordt geleverd in een van de drie bandkleuren (Active Black, Sage Green en Lavender Dream). Andere bandopties kunnen afzonderlijk worden gekocht, met sportbandjes vanaf $ 14,99 per stuk en stoffen, metalen en leren banden vanaf $ 29,99 per stuk.

De Halo View zal volgens Amazon "rond de feestdagen" beschikbaar zijn, inclusief een jaar Halo-lidmaatschap en $ 79,99 kosten. Nadat het gratis jaar voorbij is, wordt het Halo-lidmaatschap automatisch verlengd voor $ 3,99 per maand.

Image
Image

Als je het Halo-lidmaatschap opzegt, kun je nog steeds de basisslaaptijd, hartslag en stappen volgen, maar de andere volgfuncties worden uitgeschakeld.

Voorbestellingen zijn nog niet geopend, maar je kunt je aanmelden om via e-mail op de hoogte te worden gesteld wanneer ze zijn op de Halo View Amazon-pagina.

Aanbevolen: