IPhone 13 geplaagd door problemen tijdens releaseweekend

IPhone 13 geplaagd door problemen tijdens releaseweekend
IPhone 13 geplaagd door problemen tijdens releaseweekend
Anonim

De iPhone 13 is nog maar een paar dagen in handen van mensen, maar sommigen melden al merkbare problemen met het nieuwe apparaat.

Volgens een Apple-ondersteuningspagina die op zondag is gepubliceerd, is er een bekend probleem met de iPhone 13-modellen waardoor u uw telefoon niet kunt ontgrendelen met uw Apple Watch. Reddit-gebruikers melden dat het probleem geen invloed heeft op oudere iPhone-modellen, zoals de iPhone 11 Pro Max.

Image
Image

Apple zei dat dit probleem zou worden opgelost in een toekomstige software-update, maar dat is niet het enige probleem met de iPhone 13 dat mensen hebben. Een ander groot probleem, volgens een rapport in 9to5Mac op vrijdag, is dat het 120Hz ProMotion-scherm van de line-up niet goed presteert op bepaalde apps van derden.

Een OS-bug is naar verluidt verantwoordelijk voor de lagere schermsnelheden, en Apple zei dat er binnenkort een oplossing komt.

Het bedrijf beloofde dat de iPhone 13-modellen "het meest geavanceerde scherm ooit op de iPhone" zouden hebben. De nieuwe Super Retina XDR met ProMotion ondersteunt een adaptieve verversingssnelheid van 10 Hz tot 120 Hz, zodat u kunt profiteren van hoge framesnelheden wanneer u ze nodig hebt, terwijl u de batterij spaart als dat niet het geval is.

Aangezien het echter een van Apple's verkoopargumenten was voor de iPhone 13, is het teleurstellend om te horen dat het al problemen heeft.

En tot slot, een laatste probleem dat werd opgemerkt in de iPhone 13 is dat Face ID niet langer werkt als je je scherm vervangt via een externe winkel, volgens een iPhone 13-reparatievideo op YouTube.

Dit betekent dat als je het scherm van je telefoon kraakt en naar je plaatselijke telefoonreparatiewinkel gaat, de cruciale Face ID-ontgrendelingsfunctie niet werkt.

Apple heeft het voor externe winkels moeilijk gemaakt om zijn producten te repareren, in plaats daarvan pusht het zijn onafhankelijke reparatieprogramma voor gelicentieerde en aangesloten winkels en providers.

Aanbevolen: