Xbox rolt update van september uit naar app en consoles

Xbox rolt update van september uit naar app en consoles
Xbox rolt update van september uit naar app en consoles
Anonim

Microsoft rolt een nieuwe september-update uit voor de Xbox One, Xbox Series X|S-consoles en de pc-app.

De update levert nieuwe functies op basis van feedback van spelers. Nieuwe functies zijn onder meer updates voor de Xbox-app op pc's, een nieuwe functie 'Later afspelen' en de nieuwste versie van Microsoft Edge.

Image
Image

De Xbox-app op pc's krijgt nieuwe manieren voor spelers om op afstand toegang te krijgen tot hun games. Xbox Cloud Gaming (bèta) is nu beschikbaar in de app voor leden met de Xbox Game Pass Ultimate-service.

Cloud Gaming (bèta) laat mensen games spelen op hun Windows 10-pc, Android-apparaten en zelfs iOS, zonder dat downloads nodig zijn. De service is beschikbaar in 22 landen, waarbij het bedrijf een minimum van 10 Mbps aanbeveelt met een 5 Ghz Wi-Fi-verbinding voor optimaal afspelen.

Console-bezitters kunnen verwachten dat Xbox Cloud Gaming deze feestdagen arriveert.

Daarnaast is Xbox Remote-play toegevoegd aan de app, waarmee gebruikers videogames kunnen spelen vanaf hun console op hun computer. Later spelen is een nieuwe functie waarmee gamers een lijst met interessante games kunnen samenstellen door deze in een lijst op te slaan om ze later te spelen.

Image
Image

De nieuwste versie van Microsoft Edge is nu beschikbaar op alle Xbox-consoles, wat een verbeterde standaard voor surfen op het web biedt. Als een game een nieuw venster op Edge opent, kunnen spelers die pagina naar een ander apparaat sturen om ze te bekijken en verder te spelen. De nieuwe muis- en synchronisatieondersteuning van Edge is toegevoegd om de configuratie van de console eenvoudiger te maken.

De september-update is vanaf vandaag beschikbaar.

Aanbevolen: