Discord test nu YouTube-integratie

Discord test nu YouTube-integratie
Discord test nu YouTube-integratie
Anonim

Discord is begonnen met het testen van een nieuwe integratiefunctie voor YouTube, waarmee gebruikers samen video's kunnen bekijken.

De nieuwe functie voor YouTube-integratie heet 'Samen kijken'. Watch Together begon woensdag op servers te verschijnen, volgens The Verge. Hoewel het aantal beschikbare servers onduidelijk is, heeft Discord het wel beschikbaar op zijn Game Labs-server.

Image
Image

Deze stap komt slechts een paar weken nadat YouTube opheffingsbrieven begon te sturen naar verschillende populaire Discord-muziekbots. De muziekbots, waarmee gebruikers YouTube-video's in de rij konden zetten om naar een Discord-kanaal te luisteren, werden gedwongen te sluiten, waardoor miljoenen gebruikers die erop vertrouwden geen manier hadden om muziek rechtstreeks in Discord te delen.

Hoewel het nieuwe Watch Together-systeem nog niet algemeen beschikbaar is, lijkt het gebruikers in staat te stellen YouTube-links rechtstreeks in een zoekbalk te plakken. In tegenstelling tot de huidige streamingfunctie van Discord, stelt Watch Together gebruikers echter ook in staat om de afstandsbediening te delen met andere gebruikers die op dat moment kijken.

Het lijkt er ook op dat de functie hand in hand werkt met YouTube om ervoor te zorgen dat advertenties worden afgespeeld via alle streams die worden uitgevoerd.

Het is onduidelijk hoe lang de functie getest zal blijven of hoeveel deze kan veranderen voor de officiële release, maar gebruikers hebben in ieder geval iets officieels om naar uit te kijken nu de muziekbots allemaal offline gaan.

Aanbevolen: