Wat is Google Play?

Inhoudsopgave:

Wat is Google Play?
Wat is Google Play?
Anonim

Google Play is de officiële winkel voor Android-media, inclusief apps, games en e-boeken. U kunt inhoud rechtstreeks downloaden naar een Android-apparaat via de Play Store-app of inhoud naar een apparaat verzenden vanaf de Google Play-website.

De Google Play Store-app staat standaard op elk Android-apparaat, ongeacht de fabrikant (Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.).

Google Play-apps

De Google Play Store is de thuisbasis van miljoenen apps en games. Sommige apps maken gebruik van de hardwaremogelijkheden van uw apparaat, zoals bewegingssensoren (voor bewegingsafhankelijke games) of een camera aan de voorzijde (voor online videobellen).

Google Play Pass is een abonnementsservice die je onbeperkte toegang geeft tot honderden games in de Google Play Store.

Image
Image

Google Play Boeken

Het gedeelte Boeken van Google Play is een distributieservice voor e-books waar u e-books en audioboeken kunt lezen of beluisteren op uw Android-apparaat. Er zijn momenteel meer dan vijf miljoen e-bookaanbiedingen.

Je kunt ook de Amazon Kindle- en Amazon Audible-apps downloaden van Google Play om toegang te krijgen tot meer titels.

Image
Image

De e-books van Google Play verschillen van de online database van Google Boeken, die een bibliotheek met gescande boeken uit de collecties van openbare en academische bibliotheken bevat.

Google Play Films en TV

Het huren en kopen van films is beschikbaar via het gedeelte Google Play Films en tv. Je hebt toegang tot een reeks televisie-afleveringen van programma's die op netwerk- en premiumkanalen verschijnen. Hoewel het beschikbaar is op de Google Play-website, moet u de Google TV-app gebruiken om films op uw telefoon te huren.

Image
Image

Het tabblad Aanbiedingen van Google Play

In de mobiele versie van de Google Play Store ziet u ook een tabblad Aanbiedingen. In dit gedeelte ziet u apps met uitverkoop en promoties, waaronder kortingen op in-game-items en media, gratis demo's en meer.

Image
Image

Geschiedenis van Google Play

Google Play is gelanceerd op 6 maart 2012, en brengt de vorige Android-marktplaatsen (Android Market, Google Music en Google Books) samen onder één merk. Google bood vroeger een tabblad 'Apparaten' aan in de Play Store, maar naarmate het apparaataanbod van Google uitbreidde en meer klantenondersteuning nodig was, zette het bedrijf apparaten om in hun storefront, de Google Store genaamd. Nu is Google Play voor downloadbare apps en inhoud.

Google Play bood vroeger Chrome-apps aan. Die zijn nu echter wel beschikbaar in de Chrome Web Store. U kunt de Google Play Store nog steeds gebruiken in Chrome-omgevingen.

FAQ

    Hoe krijg ik Google Play-tegoed?

    Wanneer u een cadeaubon inwisselt, wordt het bedrag toegevoegd aan uw Google Pay-saldo, dat u kunt gebruiken om apps en andere digitale inhoud te kopen en abonnementen te betalen. U kunt ook langs een supermarkt gaan en contant betalen om uw Google Pay-tegoed aan te vullen.

    Wat is een Google Play-cadeaubon?

    Google Play-cadeaubonnen kunnen worden gebruikt om inhoud op Google Play te kopen. Je koopt ze voor anderen in je leven of voor jezelf online of in sommige buurtwinkels. U (of de ontvanger) wisselt de cadeaubonnen online in op Google Play, waar het bedrag naar uw Google Pay-saldo gaat.

    Wat zijn Google Play-services?

    Google Play Services is een achtergrond-app die nodig is voor het downloaden van software en updates uit de Google Play Store. Als je problemen hebt met een app, kan het zijn dat je Google Play-services moet updaten.

Aanbevolen: