Palm kondigt nieuwe Palm Buds Pro draadloze oordopjes aan

Palm kondigt nieuwe Palm Buds Pro draadloze oordopjes aan
Palm kondigt nieuwe Palm Buds Pro draadloze oordopjes aan
Anonim

Elektronicabedrijf Palm heeft het nieuwste product in zijn assortiment mobiele apparaten aangekondigd: de Palm Buds Pro, die verbinding maakt met iOS- en Android-apparaten.

Volgens de officiële productpagina zit de Palm Buds Pro boordevol functies zoals actieve ruisonderdrukking, 10 mm-drivers op studioniveau en zweet- en waterbestendigheid. De oordopjes hebben een speelduur van maximaal zes uur op Bluetooth en maximaal 24 uur met de oplaadcassette.

Image
Image

Drie microfoons schakelen de actieve ruisonderdrukking op elke knop in en werken samen om het geluid te blokkeren. De functie werkt door een naar buiten gerichte microfoon te hebben om omgevingsgeluiden te detecteren, een naar binnen gerichte microfoon om het geluid dat eruit komt te controleren, en een derde die uw stem opneemt.

De 10 mm-drivers leveren wat Palm 'grote dreunende bas, verbeterde middentonen en heldere hoge tonen' noemt. Dit alles verta alt zich in geluid van studiokwaliteit van hoge kwaliteit. Actieve ruisonderdrukking betekent ook heldere telefoongesprekken.

Palm beweert dat het de ontwerpers van Beats by Dre en Samsung-koptelefoons heeft ingehuurd om deze kwaliteit te creëren en te waarborgen.

De vochtbestendigheid is ontworpen met een IPX4-waterbestendigheidsclassificatie, die de knoppen beschermt tegen opspattend water of zweet. Dit maakt de Palm Buds Pro een geschikt product voor sporters.

De Palm Buds Pro is alleen verkrijgbaar in het zwart, terwijl de siliconen hoesjes in Shadow Black, Rose Pink en Navy Blue zijn. De oordopjes zijn momenteel beschikbaar voor pre-order en kosten $ 99, maar alleen tot 9 november.

Na die datum zullen de oordopjes worden verkocht voor hun volledige prijs van $ 129.

Aanbevolen: