Facebook kondigt nieuwe portal-apparaten aan

Facebook kondigt nieuwe portal-apparaten aan
Facebook kondigt nieuwe portal-apparaten aan
Anonim

Facebook heeft twee nieuwe apparaten aangekondigd in zijn videofoonlijn: de Portal Go en Portal Plus.

De 10-inch Portal Go is de nieuwe draagbare optie met een op zichzelf staande batterij en verpakt in stof, terwijl de 14-inch Portal Plus veel van dezelfde mogelijkheden behoudt, maar is gericht op het bedrijfsleven.

Image
Image

De Portal Go is de eerste van de line-up die wordt geleverd met een draagbare batterij. Het heeft twee 5 W full-range luidsprekers met één 20 W woofer en kan verbinding maken met een overvloed aan entertainment-apps, waaronder Spotify, Pandora en Red Bull TV. En dankzij de Bluetooth-mogelijkheid maakt dit de Portal Go niet alleen een handige luidspreker, maar ook een videofoon.

Als videofoon heeft de Portal Go een 12-megapixel Smart Camera met een gezichtsveld van 125 graden die AI gebruikt om automatisch te focussen op wat hij bekijkt. Het volgt de gebruiker ook door in en uit te zoomen en in en uit te schuiven terwijl ze zich verplaatsen.

De Portal Plus heeft veel van dezelfde functies als de Portal Go, maar brengt een 2K-resolutiescherm met kanteling naar de tafel. Het scherm is een adaptief scherm dat past bij de kleur en verlichting van de kamer waarin het is geplaatst.

Facebook brengt dit geavanceerde apparaat op de markt als een videoconferentie-eenheid die bedoeld is om te worden gebruikt in een externe werkomgeving.

Image
Image

Facebook heeft onlangs zijn nieuwe Portal for Business-service aangekondigd, waarmee kleinere bedrijven Portal-apparaten voor hun werknemers kunnen kopen, distribueren en beheren naarmate werken op afstand populairder wordt. De service is momenteel in bèta.

De Portal Go en Portal Plus zijn te koop voor respectievelijk $ 199 en $ 349. Ze zijn nu beschikbaar voor pre-order en worden vanaf 19 oktober verzonden.

Aanbevolen: