Snapchat voegt AR-gebarentaallenzen toe

Snapchat voegt AR-gebarentaallenzen toe
Snapchat voegt AR-gebarentaallenzen toe
Anonim

Snapchat heeft nieuwe lenzen en stickers geïntroduceerd om gebruikers gebarentaal te leren.

De nieuwe augmented reality (AR)-lenzen, beschikbaar op dinsdag, leren gebruikers hoe ze hun naam moeten ondertekenen, evenals gewone woorden als 'liefde', 'knuffel' en 'glimlach', volgens de blog van de app na. De nieuwe functies vallen samen met de Internationale Dovenweek van deze week.

Image
Image

Er zijn ook nieuwe Bitmoji-stickers die je kunt toevoegen aan je snap-gesprekken die vaak ondertekende woorden weergeven.

"Het maakt niet uit waar je woont, wat je achtergrond is, hoe je eruit ziet of hoe je communiceert, we willen dat alle leden van onze community het gevoel hebben dat onze producten voor hen zijn gemaakt - en dat geldt ook voor native ondertekenaars, "zei Snapchat in zijn bericht.

“We kijken ernaar uit om meer te leren van onze community terwijl we ernaar streven om de ervaring voor iedereen op Snapchat continu te verbeteren.”

Snapchat zei dat de nieuwe functies zijn ontworpen met hulp van werknemers met gehoorproblemen bij het bedrijf, evenals de kunstmatige intelligentietechnologie van SignAII. De tech herkent en verta alt Amerikaanse gebarentaal met behulp van AR-filters.

Image
Image

Behalve Snapchat hebben andere technologiebedrijven de integratie en prioritering doorgevoerd. Zo introduceerde Apple eerder dit jaar indrukwekkende nieuwe toegankelijkheidsfuncties op zijn apparaten. Sommige van deze nieuwe functies omvatten ondersteuning voor bidirectionele hoortoestellen, zodat gebruikers die ze gebruiken een handsfree telefoon en FaceTime-gesprekken kunnen voeren.

Andere platforms die meer toegankelijkheidsfuncties toevoegen, zijn onder meer Instagram die automatisch ondertiteling toevoegt aan Verhalen met een simpele sticker en Xbox die spraak-naar-tekst en tekst-naar-spraak-mogelijkheden toevoegt aan de Xbox Party Chat.

Aanbevolen: