Sorry, dit jaar geen nieuw OnePlus T-serie telefoonmodel

Sorry, dit jaar geen nieuw OnePlus T-serie telefoonmodel
Sorry, dit jaar geen nieuw OnePlus T-serie telefoonmodel
Anonim

OnePlus zal dit jaar geen nieuwe T-Series-telefoon uitbrengen, maar het is van plan om volgend jaar een nieuw OPPO-besturingssysteem te lanceren met het vlaggenschip van volgend jaar.

Volgens The Verge heeft OnePlus CEO Pete Lau verklaard dat het bedrijf de traditie zal doorbreken door in 2021 geen nieuwe T-Series-telefoon uit te brengen. OnePlus heeft doorgaans een verbeterde "T"-versie gelanceerd van elk van zijn genummerde telefoons elk jaar sinds 2016.

Image
Image

De redenering achter de beslissing om de 9T over te slaan is niet duidelijk, maar als je er een hebt uitgehouden, weet je nu tenminste dat je kunt stoppen met wachten. OnePlus heeft ook een soort fusie met OPPO aangekondigd, met plannen om de besturingssystemen van de bedrijven te integreren.

Het samenvoegen van de twee besturingssystemen (OnePlus' OxygenOS en OPPO's Colors OS) betekent echter geen rebranding. Volgens Lau heeft elk besturingssysteem nog steeds zijn eigen unieke kenmerken, maar nu hebben ze hetzelfde ontwikkelteam en dezelfde codestructuren.

De claim is dat het eigenlijk het beste van twee werelden zal zijn.

De nieuwe samengevoegde OS-releases zullen pas in 2022 openbaar worden gemaakt, met de lancering van de volgende vlaggenschiptelefoon van OnePlus.

Image
Image

Het zal echter niet beperkt zijn tot alleen de nieuwste modellen - oudere OnePlus-telefoons die nog steeds worden ondersteund, kunnen ze ook gebruiken. Bètaversies voor de OnePlus 9 verschijnen in oktober en de OnePlus 8 krijgt ook een bètaversie in december.

Hoewel het nieuws ongetwijfeld teleurstellend is voor degenen die uitkeken naar een OnePlus 9T, is het krijgen van een verbeterd besturingssysteem geen slechte troost. Nu moeten we gewoon afwachten of de hybride OxygenOS en Colors OS-software kunnen leveren.

Aanbevolen: