Een echopunt bijwerken

Inhoudsopgave:

Een echopunt bijwerken
Een echopunt bijwerken
Anonim

Wat te weten

  • Echo Dots zijn ontworpen om automatisch te updaten.
  • Handmatig updaten: zorg ervoor dat uw Echo Dot is ingeschakeld en verbonden met internet, druk op de mute-knop en wacht tot deze is bijgewerkt.
  • Uw Echo Dot wordt mogelijk niet bijgewerkt als de internetverbinding slecht is.

Dit artikel legt uit hoe u een Echo Dot kunt bijwerken, inclusief hoe u automatische updates kunt ontvangen en hoe u een Echo Dot handmatig kunt bijwerken.

Hoe update ik de Echo Dot-software?

Onder normale omstandigheden zal uw Echo Dot zijn software van tijd tot tijd automatisch bijwerken. Een aantal dingen kan er echter voor zorgen dat een update mislukt, of dat een Dot zichzelf niet meteen bijwerkt wanneer een update beschikbaar komt. Als u vermoedt dat uw Echo Dot een update nodig heeft, kunt u deze forceren om te updaten.

Hier leest u hoe u een Echo Dot handmatig kunt bijwerken:

  1. Zorg ervoor dat je Echo Dot is ingeschakeld, verbonden met je wifi-netwerk en verbonden met internet.

    Gebruik een Alexa-commando zoals: "Alexa, hoe laat is het?" om te controleren of het is ingeschakeld en verbonden.

  2. Druk op de mute knop.
  3. Controleer of het ringlampje rood wordt of dat de mute-knop rood wordt.
  4. Wacht tot de Echo Dot is bijgewerkt.

    Als de Dot al volledig is bijgewerkt, wordt deze niet bijgewerkt.

Wordt mijn echo automatisch bijgewerkt?

Echo Dot is ontworpen om automatisch te updaten, zolang het verbonden is met internet en niet bezig is met een andere taak. Als je Echo Dot zich in een lawaaierige omgeving bevindt waar hij constant moet bepalen of iemand hem aanspreekt, of als hij constant in gebruik is om muziek af te spelen, slimme apparaten voor thuisgebruik te activeren en andere taken uit te voeren, kan hij moeilijkheden ondervinden bij het uitvoeren van automatische updates.

Een Echo Dot kan zichzelf ook niet updaten als deze niet is verbonden met internet, dus een vlekkerige of zwakke internetverbinding kan updates voorkomen. Een update kan ook om een aantal andere redenen mislukken, dus het handmatig bijwerken van een Echo Dot is soms nodig.

Moet een echopunt worden bijgewerkt?

Uw Echo Dot moet mogelijk wel of niet worden bijgewerkt, afhankelijk van of het zijn automatische updates regelmatig heeft geïnstalleerd of niet. Amazon brengt van tijd tot tijd software-updates uit, dus elke Echo Dot moet uiteindelijk worden bijgewerkt. Software-updates kunnen de stabiliteit van uw Echo Dot vergroten, mazen in de beveiliging dichten, nieuwe functies toevoegen en meer.

Als je vermoedt dat je Echo Dot een update nodig heeft, kun je controleren of er een beschikbaar is op de Amazon-website. U moet de versie van de software op uw Echo Dot controleren, vergelijk dat met het nummer van de nieuwste release. Als uw Echo Dot een oude versie van de software heeft, moet deze worden bijgewerkt.

Zo kunt u controleren of uw Echo Dot een update nodig heeft:

  1. Navigeer naar de Alexa-pagina op de Amazon-site.
  2. Klik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Klik op je Echo Dot in de lijst met je apparaten.

    Image
    Image
  4. Scroll omlaag naar het gedeelte Over en bekijk de Apparaatsoftwareversie.

    Image
    Image
  5. Navigeer naar de Alexa Device Software Versions-site en controleer de laatste softwareversie voor uw Echo Dot.

    Image
    Image
  6. Als op uw Echo Dot een oudere versie is geïnstalleerd, heeft deze een update nodig.

FAQ

    Hoe lang duurt het voordat een Echo Dot is bijgewerkt?

    Het hangt af van de sterkte van je wifi-signaal en je internetsnelheid, maar het kan tot 15 minuten duren om de firmware-update te voltooien.

    Hoe update ik het wifi-wachtwoord op mijn Echo Dot?

    Om je wifi-instellingen bij te werken of wifi-netwerken op je Echo Dot te wijzigen, open je de Alexa-app en ga je naar Devices > Echo & Alexa en kies je apparaat. Tik op uw wifi-netwerk en tik vervolgens op Wijzigen naast Wi-Fi-netwerk.

    Waarom zegt de Alexa-app dat mijn Echo offline is?

    Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw Echo-apparaat offline wordt weergegeven. Er kan een probleem zijn met uw wifi of uw Echo bevindt zich mogelijk te ver van de router. Mogelijk moet je ook de Alexa-app op je telefoon updaten.

    Hoe synchroniseer ik Amazon Music met mijn Echo Dot?

    Ga in de Alexa-app More > Settings > Music & Podcasts > Nieuwe dienst koppelen. Kies Amazon Music om uw account te verbinden met uw Echo.

Aanbevolen: