Een Lenovo-laptop bijwerken

Inhoudsopgave:

Een Lenovo-laptop bijwerken
Een Lenovo-laptop bijwerken
Anonim

Wat te weten

  • Update uw laptop door te klikken op Start Menu > Instellingen > Update en beveiliging > Controleren op updates.
  • Klik op Startmenu > Microsoft Store > drie stippen > Downloads en updates om specifieke apps bij te werken.
  • Het is belangrijk om uw laptop regelmatig bij te werken om te profiteren van de beste beveiligingspatches.

Dit artikel leert u hoe u een Lenovo-laptop kunt updaten, inclusief waar u reguliere Windows-updates kunt vinden, evenals specifieke updates met betrekking tot Lenovo-apparaten.

Hoe update ik mijn Lenovo-laptop naar Windows 10?

De overgrote meerderheid van Lenovo-laptops die in omloop zijn, heeft al Windows 10 geïnstalleerd. Als u echter een verouderde Lenovo-laptop heeft of gewoon moet controleren of u het nieuwste besturingssysteem gebruikt, is het belangrijk om te weten waar u moet zoeken. Hier leest u hoe u uw Lenovo-laptop kunt updaten naar Windows 10.

Om snel te controleren op updates op een Windows 10-laptop, gebruikt u de zoekbalk van Windows 10 en typt u updates om de relevante prompt weer te geven.

  1. Klik op uw laptop op het Start Menu-logo.

    Image
    Image
  2. Klik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Klik op Update & Beveiliging.

    Image
    Image
  4. Klik op Controleer op updates.

    Image
    Image

    Klik op Download en installeer om andere updates te downloaden.

  5. Uw laptop controleert nu op updates en biedt u de keuze om deze onmiddellijk te downloaden en te installeren.

Heeft Lenovo systeemupdates nodig?

Ja. Het is om verschillende redenen belangrijk om uw laptop up-to-date te houden. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste redenen waarom uw Lenovo systeemupdates nodig heeft.

  • Security De wereld is snel in beweging, wat betekent dat hackers en andere kwaadaardige bronnen manieren kunnen vinden om de huidige Windows-beveiliging te omzeilen. Omdat Microsoft zijn software regelmatig bijwerkt, worden deze lekken en problemen vaak gepatcht, maar je moet Windows up-to-date houden om ervan te profiteren.
  • Verbeterde betrouwbaarheid. Beveiliging is niet het enige probleem hier. Microsoft verfijnt de werking van zijn besturingssysteem, wat betekent dat regelmatig updaten je een betrouwbaardere en stabielere ervaring geeft, dankzij het oplossen van bugs.
  • Nieuwe functies. Soms voegt Microsoft nieuwe functies toe via een Windows-update. Deze zijn niet altijd bijzonder groot, maar ze kunnen oplopen en gunstig zijn voor uw workflow en algemene ervaring.

Bottom Line

Voor het grootste deel hoeven eigenaren van Lenovo-laptops zich geen zorgen te maken over specifieke Lenovo-updates. Hoewel het een goed idee is om regelmatig de Lenovo-updatesite te controleren op nieuws of de ingebouwde Lenovo-software te gebruiken om te controleren op specifieke Lenovo-updates, moet Windows-update gebruikers beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Wat moet ik nog meer bijwerken op mijn Lenovo-laptop?

Naast Windows-updates is het handig om andere onderdelen van je Lenovo-laptop up-to-date te houden met de nieuwste software. Naast het up-to-date houden van games, is het een goed idee om de Microsoft Store te gebruiken om je apps up-to-date te houden. Hier kun je naar die updates zoeken.

  1. Klik op uw Lenovo-laptop op het Start Menu-logo.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden en klik op Microsoft Store.

    Image
    Image
  3. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  4. Klik op Downloads en updates.

    Image
    Image
  5. Klik op Get Updates om de laatste updates voor uw software te ontvangen. Het is mogelijk om alle software of specifieke programma's en apps bij te werken.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe update ik het BIOS op mijn Lenovo-laptop?

    Om het BIOS van uw pc bij te werken, downloadt u het hulpprogramma Lenovo System Update en voert u het uit. Deze tool kan ook worden gebruikt om alle Lenovo-toepassingen en -stuurprogramma's bij te werken. Het wordt aanbevolen om Windows Update uit te voeren voordat u Lenovo System Update gebruikt.

    Hoe update ik stuurprogramma's op mijn Lenovo-laptop?

    U kunt Windows-stuurprogramma's bijwerken vanuit Apparaatbeheer. U kunt ook de Lenovo System Update-tool gebruiken.

    Hoe herstel ik de helderheidsinstellingen op mijn Lenovo-laptop?

    Om de helderheid van het scherm in Windows 10 te wijzigen, opent u het actiecentrum en past u de schuifregelaar voor helderheid onderaan aan. Sommige Lenovo-laptopmodellen resetten de helderheid van het scherm na een systeemupdate.

    Hoe repareer ik een Lenovo-laptop die niet werkt?

    Of je nu problemen hebt met een specifieke hardwarecomponent of het besturingssysteem zelf, er zijn een aantal manieren om een Lenovo-laptop te repareren die niet werkt. Als laatste redmiddel kunt u proberen uw Lenovo-laptop terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, maar indien mogelijk eerst een back-up van al uw persoonlijke gegevens maken.

Aanbevolen: