GoPro onthult de HERO10 Black-camera

GoPro onthult de HERO10 Black-camera
GoPro onthult de HERO10 Black-camera
Anonim

GoPro heeft zijn nieuwe vlaggenschip onthuld, de HERO10 Black, die verbluffende video met een resolutie van 5,3K kan vastleggen met 60 frames per seconde.

Volgens GoPro wordt deze mogelijkheid om zulke hoge resoluties vast te leggen mogelijk gemaakt door de nieuwe GP2-processor, aangezien het bedrijf eindelijk de oude GP1 uit 2017 loslaat.

Image
Image

De HERO10 Black combineert zijn nieuwe processor met een 23,6-megapixelcamera om 4K-video op te nemen met 120 frames per seconde en 2,7K-video op te nemen met 240 frames per seconde. De HERO10 kan ook stilstaande beelden van hoge kwaliteit uit de video's halen, tot 19,6 megapixels.

Het biedt ook verbeterde prestaties bij weinig licht en een snellere gebruikersinterface dankzij de GP2-processor.

HyperSmooth 4.0-videostabilisatie is inbegrepen, wat ervoor zorgt dat de camera de meest vloeiende, trillingsvrije beelden maakt. De nieuwe stabilisatiefunctie verhoogt de kantellimiet van de GoPro tot 45 graden, zodat de beelden er zelfs onder de meest chaotische omstandigheden soepel en stabiel uitzien.

HyperSmooth 4.0 vereist echter dat de framesnelheid wordt gehalveerd om te worden gebruikt, volgens Mashable. Het werkt niet bij hogere resoluties.

Image
Image

De HERO10 maakt tijdens het opladen verbinding met zijn cloudnetwerk en uploadt automatisch recente beelden naar het GoPro-cloudaccount van een gebruiker. Het maakt een back-up van de beelden met de oorspronkelijke kwaliteit, maar deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met een GoPro-abonnement.

De HERO10 Black is momenteel te koop voor $ 499 of $ 399 als je een GoPro-abonnement hebt.

Aanbevolen: