Hoe de Olympische Zomerspelen van 2024 gratis te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe de Olympische Zomerspelen van 2024 gratis te streamen
Hoe de Olympische Zomerspelen van 2024 gratis te streamen
Anonim

De Olympische Zomerspelen en Paralympics zijn enkele van de grootste sportevenementen, die elke vier jaar als een uurwerk plaatsvinden, en NBC heeft de uitzendrechten weer in 2024. Je kunt alle actie streamen via NBC, NBC Sports, andere NBC-kabelzenders en NBC's online streaming-outlets. Er zijn veel manieren om de Olympische en Paralympische Spelen met een kabel te bekijken.

Hoe de Olympische Zomerspelen van NBC te streamen

2024 Paralympische Zomerspelen Details

Locatie: Parijs, Frankrijk

Datums: 28 augustus 2024, tot 8 september 2024

Stream: NBC, NBC Sports, Olympics Channel

Het volledige programma zal beschikbaar zijn op paralympic.org.

Games of the XXXIII Olympiade Details

Locatie: Parijs, Frankrijk

Datums: 26 juli 2024, tot 11 augustus 2024

Stream: NBC, NBC Sports, Olympics Channel

De Olympische Zomerspelen worden via de ether uitgezonden door je lokale NBC-station, dus je kunt gratis afstemmen als je een televisie, een antenne en een NBC-filiaal in de buurt hebt. Als je het snoer niet hebt doorgeknipt, een geldig kabelabonnement hebt of er een leent, kun je het hele evenement ook streamen via de NBC Sports-website.

Naast de NBC Sports-website kun je ook een NBC Sports-app downloaden voor je telefoon, streamingapparaat of zelfs gameconsole. Ga voor meer informatie over officiële NBC-streams en aanvullende verslaggeving over de Olympische Spelen naar NBCOlympics.com.

Hier leest u hoe u de Olympische Spelen kunt streamen via NBC Sports:

Hoe je de NBC Sports Live Stream gratis kunt bekijken

  1. Navigeer naar het NBC Olympics Channel. De speler wordt geladen en er wordt verslag gedaan van de Olympische Spelen als een evenement of andere programmering momenteel live is.

    Image
    Image

    NBC Sports laat je standaard alleen een korte live preview bekijken. Gebruikers met geldige kabel- of satellietabonnementen kunnen deze tijdslimiet verwijderen.

  2. Wanneer uw beperkte preview verloopt en u een kabelaanmelding heeft of kunt lenen, scrolt u omlaag en selecteert u VERIFY NOW.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

    Image
    Image
  4. Log in op uw kabel- of satellietaccount.

    Image
    Image
  5. Als je geldige inloggegevens opgeeft, verwijdert NBC Sports de tijdslimiet en kun je het hele evenement bekijken.

    Aangezien de NBC Sports-website slechts een korte gratis proefperiode biedt, is dit geen goede methode voor snoersnijders. Kijk voor een langere proefperiode naar diensten zoals Hulu of fuboTV.

Welke streamingdiensten omvatten de Olympische Spelen?

De beste manier voor snoersnijders om de Olympische Spelen te streamen, is via een internetstreamingservice. Deze services bieden televisietoegang die veel lijkt op kabel, behalve dat u live televisie streamt via internet. Je hebt een computer, laptop, mobiele telefoon, tablet of een compatibele smart-tv en een snelle internetverbinding nodig om een van deze diensten te gebruiken.

Image
Image

Elk van deze streamingdiensten heeft overeenkomsten gesloten met netwerken en tv-stations, waardoor ze live televisie kunnen uitzenden. Daarom krijg je bij sommige diensten toegang tot een live NBC-stream, en andere bieden je alleen on-demand vooraf opgenomen inhoud van NBC. Beschikbaarheid is gebaseerd op uw fysieke locatie en of een bepaalde dienst al dan niet een deal heeft gesloten met uw lokale NBC-filiaal.

  • Hulu met Live TV: deze service biedt de breedste toegang tot NBC. Als het niet beschikbaar is in uw regio, probeer dan een andere.
  • YouTube TV: NBC is via deze service beschikbaar in de meeste grote markten en veel kleinere markten.
  • DirecTV Nu: deze service heeft ook een behoorlijke NBC-dekking.
  • Sling TV: NBC is via deze service alleen beschikbaar in geselecteerde grote markten, maar het is een zeer betaalbare optie als uw regio gedekt is.
  • fuboTV: deze op sport gerichte streamingdienst heeft een beperkte NBC-dekking, maar het is nog steeds de moeite waard om te kijken of jouw regio is inbegrepen.

Een online stream van de Olympische Spelen bekijken op mobiel, streaming-apparaten en consoles

Naast streamen via een webbrowser op je computer, kun je de Olympische Spelen ook streamen op je telefoon, tablet, streamingapparaat en zelfs gameconsole als je de juiste app hebt.

NBC Sports heeft apps voor de meeste grote apparaten, maar je hebt nog steeds een geldig kabel- of satellietabonnement nodig om in te loggen.

Dit zijn de apps die je nodig hebt om de Olympische Spelen te streamen via NBC Sports:

  • Android: NBC Sports
  • iOS: NBC Sports
  • Amazon-apparaten: NBC Sports
  • Roku: NBC Sports
  • PS4: NBC Sports
  • Xbox One: NBC Sports

Kun je de Olympische Spelen bekijken met een antenne?

Aangezien NBC de rechten heeft op de Olympische Spelen in de Verenigde Staten, kun je veel gratis verslaggeving bekijken als je een antenne en een lokale NBC-partner hebt. Je mist elke berichtgeving die NBC verschuift naar zijn kabelkanalen en online streams, maar de meest populaire evenementen worden meestal uitgezonden op NBC.

Om de Olympische Spelen met deze methode te bekijken, heb je alleen een televisie en een antenne nodig. Als je een oudere tv hebt, heb je ook een digitale converterbox nodig en moet je misschien ook je oudere antenne upgraden. Bekijk onze verzameling digitale tv-antennes als je er nog geen hebt.

Als je helemaal uitgerust bent met een antenne, kun je deze aansluiten op je computer en Plex Live TV gebruiken om de Olympische Spelen naar je computers, laptops en mobiele apparaten te streamen.

Deze methode vereist ook een tv-tunerkaart voor uw computer. Het neemt het gratis tv-signaal van uw antenne, verwerkt het op uw computer en streamt het vervolgens naar uw apparaten.

Aanbevolen: