Waarom het Wolverine-spel van Insomniac zo aanlokkelijk is

Inhoudsopgave:

Waarom het Wolverine-spel van Insomniac zo aanlokkelijk is
Waarom het Wolverine-spel van Insomniac zo aanlokkelijk is
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Insomniac Games werkt aan een nieuwe Wolverine-game, die het iconische X-Men-personage James "Logan" Howlett volgt.
  • Er wordt gezegd dat de game een wereld op ware grootte bevat die spelers kunnen verkennen en een meer volwassen thema en toon.
  • Leden die hebben geholpen bij het leiden van de creatieve inspanningen op Spider-Man: Miles Morales staan aan het roer van het project.
Image
Image

Ondanks dat het het 'gezicht' van de X-Men-filmserie is, zijn de optredens van Wolverine in videogames vaak gemengd of zelfs slecht ontvangen. Nu zou Insomniac de held met klauwen eindelijk een verhaal kunnen geven dat de moeite waard is om te vertellen in het videogamemedium.

In 2018 bracht Insomniac Games Marvel's Spider-Man uit, de eerste in zijn Marvel Game Universe. Nu, na het succes van die game en het succes van zijn mini-vervolg, Spider-Man: Miles Morales, is het team van Insomniac klaar om het hoofd te bieden aan een nieuwe uitdaging die een Wolverine-game tot leven brengt.

Getiteld Wolverine op dit moment, zal de game de met adamantium gekrabde held volgen terwijl hij werkt om mensen te helpen die zichzelf niet kunnen helpen.

Het spel is nog in de kinderschoenen. Echter, met Insomniac's verleden en een plan om een game te maken die de volwassen thema's rond Wolverine zelf belichaamt, klinkt de aanstaande superheldentitel alsof het een perfecte aanvulling zou kunnen zijn op het Marvel-media-universum.

…een verhaal hebben dat niet volledig verbonden is met andere eerdere media zal een leuke afwisseling zijn voor het personage.

Een beest worden

Net als sommige van Marvel's andere "volwassen" helden, heeft Wolverine altijd de lijn overschreden met betrekking tot zijn optredens in de meer gezinsvriendelijke films van Fox. Natuurlijk werden de X-Men-films nooit lager beoordeeld dan PG-13, maar ze omarmden ook nooit volledig het geweld, het bloed en de brutaliteit waar de strips vaak op gezinspeeld werden bij het dieper graven in het verleden en heden van Wolverine.

Met Wolverine klinkt het alsof Insomniac van plan is om de held te benaderen die meer lijkt op zijn meest recente filmoptreden in Logan. Die gewelddadige, rebelse aard was vaak een kerncomponent van het personage in eerdere videogames en films, hoewel niet veel mensen het zo diep hebben onderzocht als de film Logan in 2017. Als Insomniac Games hetzelfde brute, gewelddadige, dierlijke natuur waar fans van hielden in Logan, het zou meteen een hit kunnen worden.

De lat hoger leggen

Een andere belangrijke reden waarom ik enthousiast ben over een door Insomniac Games gemaakte Wolverine-game, is omdat Wolverine's verschijning in eerdere videogames gewoon niet zo geweldig was. Er zijn in de loop der jaren verschillende pogingen gedaan om de held naar de wereld van videogames te brengen, helemaal terug in het begin van de jaren negentig met een game met de eenvoudige titel Wolverine.

Dit is in de loop der jaren geëvolueerd, waarbij Wolverine in andere titels verscheen, zowel als speelbaar personage als solopersonage in zijn eigen games. De meeste hiervan werden met gemengde recensies ontvangen en vielen in dezelfde stijl als veel film-tie-in-games in de jaren 2000.

De laatste game die draaide om het personage, X-Men Origins: Wolverine, was niet de slechtste aanpassing ooit. Toch heeft het ook nooit de geest van het personage volledig vastgelegd zoals Insomniac dat zou kunnen in een nieuw volwaardig verhaal.

Insomniac's aankomende Wolverine-game doet ook iets anders dan alle meest recente titels. In plaats van zich te concentreren op het volgen van het verhaal dat werd geïntroduceerd naast de filmreeks voor de X-Men, zal Insomniac het personage nemen en zijn eigen wendingen introduceren, vergelijkbaar met hoe het deed met Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales.

Een nieuwe erfenis

Hoewel we geen nieuw oorsprongsverhaal of iets anders nodig hebben om Wolverine vooruit te helpen, zal het hebben van een verhaal dat niet volledig verbonden is met andere eerdere media een leuke afwisseling zijn voor het personage.

Het is ook een kans voor iemand anders om naar voren te treden en Logan tot leven te brengen nu Hugh Jackman zijn rol heeft neergelegd na zijn optreden in Logan in 2017.

Image
Image

Anderen zoals Mark Hamill (Luke Skywalker uit Star Wars en de stem van meerdere andere personages in geanimeerde shows) hebben het personage tot leven gebracht in videogames en andere media, maar dit zal de eerste opmerkelijke keer zijn dat Wolverine verscheen in alles sinds Logan.

Als we naar buiten kijken vanuit de algehele aantrekkingskracht van een Wolverine-game die zich richt op de dierlijke aard van het personage, is er ook de opwinding rond Insomniac die weer een stap in het Marvel-universum zet.

Het werk van de studio aan Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales heeft het veel goodwill en vertrouwen opgeleverd, iets dat fans graag zien werken aan een getrouwe en boeiende aanpassing van Wolverine.

Aanbevolen: