ZTE onthult nieuwe Axon 30 met verborgen selfiecamera

ZTE onthult nieuwe Axon 30 met verborgen selfiecamera
ZTE onthult nieuwe Axon 30 met verborgen selfiecamera
Anonim

ZTE heeft zijn nieuwste smartphone onthuld om een camera onder het scherm te gebruiken, de Axon 30, die beweert een betere balans tussen die twee elementen te bereiken dan eerdere modellen.

De nieuw aangekondigde ZTE Axon 30 is niet de eerste 5G-smartphone met een camera onder het scherm - dat onderscheid hoort bij de Axon 20 5G - maar het lijkt wel een verbetering. Hoewel er interesse is in een smartphonescherm dat niet wordt verstoord door een divot of inkeping om een selfiecamera te huisvesten, waren de selfiecamera en het scherm van de Axon 20 5G gewoon niet geschikt om te snuiven.

Image
Image

ZTE wil daar verandering in brengen met de Axon 30, met betere schermen en meer geavanceerde integratie met de camera aan de voorzijde.

Het hele punt van een camera onder het scherm is dat hij praktisch onzichtbaar is, dus de Axon 30 gebruikt een onafhankelijke schermweergavechip om het scherm rond de camera beter te synchroniseren. Dit zou, samen met het 'in-house selfie-algoritme', moeten zorgen voor betere weergaveprestaties en verbeterde overgangen tussen het scherm van de telefoon en het cameragebied aan de voorzijde.

ZTE stelt ook dat een grotere lichtgevoelige selfiecamera en toegevoegde verwerkingstechnologieën de camera onder het scherm lichtdoorlatend zullen maken dan zijn voorgangers.

Image
Image

Naast de camera onder het scherm, gebruikt de Axon 30 een Qualcomm Snapdragon 870G CPU en "zelf ontwikkelde geheugenfusietechnologie" om tot 5 GB hardloopgeheugen toe te voegen. Het gebruikt ook een 5G-superantenne 3.1 om de 5G-connectiviteit te verbeteren, en een dubbele wifi-antenne, zodat je het signaal niet blokkeert wanneer je de telefoon horizontaal of verticaal vasthoudt.

De ZTE Axon 30 wordt op 3 augustus in China uitgebracht, vanaf2 198 (ongeveer $ 338). Wereldwijde prijs- en beschikbaarheidsdetails zijn nog niet bekendgemaakt, maar volgens ZTE kun je het "binnenkort" vinden op de officiële website.

Aanbevolen: