Hoe een klikbril te resetten

Inhoudsopgave:

Hoe een klikbril te resetten
Hoe een klikbril te resetten
Anonim

Wat te weten

  • Een bril kan zacht of hard worden gereset door de ene knop op de bril te manipuleren.
  • Houd de knop 20 seconden ingedrukt en laat de knop vervolgens los om een zachte reset uit te voeren.
  • Houd de knop 20 seconden ingedrukt en druk vervolgens nogmaals op de knop om een harde reset uit te voeren.

Dit artikel legt uit hoe je Snapchat Spectacles kunt resetten.

Het resetten van Snapchat Spectacles is een goede manier om eventuele problemen op te lossen die je hebt met het synchroniseren, het maken van Snaps of het importeren van Snaps van Spectacles naar je iOS- of Android-apparaat.

Een harde of zachte reset zal niet je apparaat wissen en Snaps verwijderen. Bij een harde reset moet u uw Spectacles echter opnieuw koppelen aan uw Android- of iOS-apparaat. Dienovereenkomstig waarschuwt Snapchat voor het gebruik van een harde reset als laatste redmiddel, maar er is niet veel gevaar bij een harde reset.

Hoe Snapchat-bril zacht te resetten

Een zachte reset is een gemakkelijke manier om eventuele problemen met Spectacles op te lossen, zoals het synchroniseren van Snaps, opladen of het ervaren van fouten. Om je Spectacles zacht te resetten, heb je je Spectacles en 20 seconden nodig.

  1. Houd de knop op Spectacles 20 seconden ingedrukt.

    Image
    Image
  2. Laat de knop na 20 seconden los. Je ziet de LED's op Spectacles één keer knipperen.

    Zorg ervoor dat je de knop na 20 seconden loslaat. Als u de markering mist, wacht dan minstens 10 seconden voordat u het opnieuw probeert. Als u de knop opnieuw te snel indrukt nadat u deze ingedrukt hebt gehouden, kan dit per ongeluk een harde reset veroorzaken.

Snapchat-bril hard resetten

Het hard resetten van Snapchat Spectacles is hetzelfde proces als het zacht resetten van Spectacles, behalve dat er een extra stap is.

Bij een harde reset moet je de Spectacles opnieuw koppelen aan je Android- of iOS-apparaat, zelfs als deze al eerder is gekoppeld.

  1. Houd de knop Bril 20 seconden ingedrukt.

    U ziet mogelijk de LED's op Spectacles knipperen tijdens dit proces.

  2. Laat na 20 seconden de knop los en druk dan onmiddellijk nogmaals op de knop en laat hem weer los.
  3. Hiermee zou het resetproces moeten beginnen. Je zou de buitenste LED's op Spectacles in een driehoekige formatie moeten zien verschijnen. Deze LED's zullen beginnen te draaien en meer LED's zullen met de klok mee oplichten om het resetproces aan te geven.

    Zodra het proces volledig is voltooid, knipperen alle LED's op Spectacles één keer. Dit geeft aan dat de harde reset is voltooid.

Tips voor het resetten van brillen

Als de LED's op je Spectacles niet branden, zijn ze mogelijk niet voldoende opgeladen om een reset uit te voeren. Probeer je Spectacles eerst minstens 20 minuten op te laden.

Het is echter het beste om je Spectacles los te koppelen van de stroom voordat je een zachte of harde reset probeert, omdat dit soms problemen kan veroorzaken.

Onthoud dat zowel harde als zachte resets het geheugen van Spectacles niet wissen, dus Snaps die op de bril zijn opgeslagen, worden niet beïnvloed door beide resets.

FAQ

    Waarom koppelt mijn Snap Spectacles niet?

    Uw Spectacles is mogelijk al gekoppeld aan een ander apparaat. In dat geval moet u een harde reset uitvoeren. Uw Spectacles moet ten minste 10% zijn opgeladen om te kunnen worden gekoppeld aan uw telefoon. Als u nog steeds problemen ondervindt, schakelt u Bluetooth in op uw mobiele apparaat.

    Hoe zet ik mijn Snap Spectacles uit?

    Je kunt Snap Spectacles niet uitschakelen. Ze zouden de hele dag mee moeten gaan als ze volledig zijn opgeladen.

    Wat moet ik doen als mijn bril niet oplaadt?

    Reinig de oplaadpoorten en zorg ervoor dat je Spectacles goed in de oplaadcase zitten. Laat ze minstens 20 minuten opladen. Als het LED-lampje op je Spectacles niet gaat branden, is er mogelijk een probleem met de oplaadcassette.

    Hoeveel Snaps kunnen mijn Spectacles bevatten?

    Spectacles kunnen maximaal 150 videosnaps of 3.000 fotosnaps bevatten. De exacte capaciteit hangt af van de lengte van je video's. Snaps worden automatisch verwijderd uit de interne opslag van Spectacles nadat ze naar je telefoon zijn geïmporteerd om ruimte te maken voor nieuwe Snaps.

Aanbevolen: