Nintendo stelt geen plannen voor modellen na OLED-switch

Nintendo stelt geen plannen voor modellen na OLED-switch
Nintendo stelt geen plannen voor modellen na OLED-switch
Anonim

Te midden van hernieuwde geruchten over een Switch Pro aan de horizon, heeft Nintendo verklaard dat het momenteel geen plannen heeft om nieuwe Switch-consoles uit te brengen, behalve de onlangs aangekondigde OLED-versie.

De onthulling van het aankomende Nintendo Switch OLED-model wekte sommigen op en stelde anderen teleur, maar meestal leek het de speculatie over de lang geruchte 4K Switch Pro opnieuw op te rakelen. Nintendo reageerde maandag op deze geruchten op Twitter en verklaarde: "We hebben zojuist aangekondigd dat Nintendo Switch (OLED-model) in oktober 2021 wordt gelanceerd en hebben op dit moment geen plannen om een ander model te lanceren."

Image
Image

In dezelfde reeks tweets hebben Nintendo's corporate public relations ook geruchten de wereld uit geholpen dat de OLED-switch van $ 350 een hogere winstmarge zou hebben dan de originele versie. "Om ervoor te zorgen dat onze investeerders en klanten een goed begrip krijgen, willen we duidelijk maken dat de claim onjuist is", verklaarde Nintendo.

Switch-gebruikers en andere geïnteresseerden speculeren al een tijdje over een krachtigere Switch-console. De reactie is het ontvangen van gemengde reacties van fans. Sommigen zijn teleurgesteld over de weigering van een Switch Pro, sommigen staan sceptisch tegenover Nintendo's gebruik van "op dit moment", en sommigen zijn opgelucht dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het upgraden van hun hardware.

Zoals Twitter-gebruiker @BurgSkeletal opmerkt in een reactie op Nintendo's verklaring: "Je zei een paar weken geleden ook hetzelfde over Switch Lite en Switch OLED. Hoewel ik geen Switch Pro verwacht sinds Nintendo-consoles niet krijgen geen grote hardware-upgrades mid-gen. We zijn zo dicht bij een Switch-opvolger dat een Switch Pro zinloos is."

Aanbevolen: