Wat is Sling TV en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is Sling TV en hoe werkt het?
Wat is Sling TV en hoe werkt het?
Anonim

Sling TV is een streamingdienst waarmee snoersnijders live televisie kunnen kijken zonder kabel- of satellietabonnement. Het grootste verschil tussen Sling TV en kabel is dat het een snelle internetverbinding en een compatibel apparaat vereist.

Het goede nieuws is dat als je een computer, smartphone of streaming-settopbox hebt, je waarschijnlijk al een apparaat hebt dat werkt met Sling TV. Je kunt zelfs programma's vanaf je telefoon of tablet naar je televisie casten, of Sling TV rechtstreeks op je smart-tv kijken als deze compatibel is.

Sling TV-concurrenten

Naast het aanbieden van een alternatief voor kabel- en satelliettelevisieaanbieders, heeft Sling TV een aantal directe concurrenten die ook live televisie streamen. Hulu met Live TV, YouTube TV en DirecTV Nu bieden ze allemaal toegang tot meerdere live televisiestations, net als Sling TV. Paramount+ (voorheen CBS All-Access) is een vergelijkbare service die zich richt op live CBS- en CBSN-inhoud.

Andere streamingdiensten, zoals Netflix en Amazon Prime Video, bieden on-demand streaming van televisieprogramma's, maar bieden niet echt live televisiestreams. Kijkers hebben zelfs toegang tot een Sling TV-gids (ook wel zenderlijst genoemd) als ze de installatie op netwerk- en kabel-tv leuk vinden.

Aanmelden voor Sling TV

Aanmelden voor Sling TV is een heel eenvoudig proces en omvat een gratis proefperiode. De proefperiode is gratis, zelfs als u meerdere à-la-carteopties kiest, maar u moet wel een geldige creditcard overleggen.

  1. Navigeer naar sling.com.
  2. Zoek naar een knop met de tekst Aanmelden of Nu kijken om het aanmeldingsproces te starten.
  3. Voer uw e-mailadres in, kies een wachtwoord en klik op Registreren.
  4. Kies het Sling TV-abonnement dat je wilt. (Zie het volgende gedeelte van dit artikel voor meer informatie over welk abonnement u moet kiezen.)
  5. Kies de extra's die je wilt, inclusief DVR en extra zenderpakketten.
  6. Selecteer alle gewenste premiumkanalen.
  7. Selecteer de Spaanse taal of internationale zenderpakketten die je wilt.
  8. Klik op Doorgaan. Voer uw naam en creditcardgegevens in.
  9. Klik op Voltooien en verzenden.

    Als je niet annuleert voordat de proefperiode afloopt, wordt je kaart belast op basis van de opties die je hebt geselecteerd toen je je aanmeldde.

Een tv-abonnement kiezen

Er zijn twee hoofdplannen voor Sling TV, en je kunt ze ook combineren om wat geld te besparen:

  • Sling Orange:30+ kanalen, waaronder veel populaire standaard kabelkanalen zoals ESPN, Disney Channel en AMC.
  • Sling Blue: 40+ kanalen, waaronder enkele netwerken zoals Fox en NBC, regionale sporten en NFL Network.
  • Sling Orange+Blue: 50+ kanalen, inclusief alles van zowel Sling Orange als Sling Blue.

Het lokale zenderaanbod verschilt per regio.

Als je lokale televisie-uitzendingen kunt kijken met een HD-antenne, dan is Sling Orange een geweldig goedkoop alternatief voor kabel. Het biedt geen toegang tot lokale zenders, maar biedt wel de meest populaire basiskabelzenders, waaronder sport van ESPN en kinderprogramma's van Disney en Cartoon Network.

Sling Blue kost iets meer dan Sling Orange, maar het is een goed alternatief als je geen geluk hebt gehad met het ontvangen van televisie-uitzendingen met een antenne. Dit plan omvat geen ESPN of Disney Channel, maar het voegt zowel NBC als Fox toe, naast een aantal basiskabelkanalen zoals de VS en FX.

Sling Orange+Blue kost iets meer dan Sling Blue, maar het omvat alles, en het stelt je ook in staat om meer shows tegelijk te bekijken dan een van de andere plannen.

Hoeveel programma's kun je tegelijk kijken met Sling TV?

Services zoals Sling TV beperken het aantal programma's of streams dat u tegelijk kunt bekijken. Dat betekent dat, afhankelijk van het abonnement dat je kiest, je kinderen Disney Channel op je iPad kunnen kijken terwijl jij NFL Network op je tv kijkt.

Het aantal streams dat u tegelijk kunt bekijken met Sling TV is gebaseerd op het abonnement dat u kiest:

  • Sling Orange: Beperkt tot één stream tegelijk.
  • Sling Blue: Beperkt tot drie streams tegelijk.
  • Sling Orange+Blue: Beperkt tot vier streams tegelijk (één Sling Orange-kanaal en drie Sling Blue-kanalen.)

Welke internetsnelheid is vereist voor Sling TV?

Voordat je een abonnement kiest en je aanmeldt, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je internetsnelheid op orde is.

De beeldkwaliteit die je ervaart van Sling is direct gerelateerd aan je verbindingssnelheid, dus verwacht geen high-definition beeldkwaliteit op een mobiele dataverbinding met lage snelheid.

Volgens Sling TV heb je nodig:

  • 3+ Mbps om beelden van lagere kwaliteit te streamen naar draagbare apparaten zoals je telefoon of tablet.
  • 5+ Mbps voor een enkele stream naar een televisie of computer.
  • 25+ Mbps om optimaal te profiteren van de meerdere streams die worden aangeboden door Sling Blue of Sling Orange+Blue.

Sling TV à la carte opties

Image
Image

Een van de belangrijkste verkoopargumenten van Sling TV is dat het meer opties biedt dan je krijgt van kabel- of satelliettelevisieaanbieders. Naast de hoofdpakketten Sling Orange en Sling Blue, heeft u ook de mogelijkheid om u aan te melden voor extra kanaalpakketten.

À la carte-pakketten bevatten ongeveer vijf tot twaalf extra kanalen en zijn gebaseerd op thema's als komedie, sport en kinderen. Meerdere pakketten kunnen ook worden gecombineerd om meer geld te besparen.

Premium kanalen zoals HBO, Showtime en Starz zijn ook beschikbaar.

Hoewel er geen DVR-functionaliteit is opgenomen in de standaard Sling TV-abonnementen, is Cloud DVR beschikbaar als een add-on-optie. Het werkt niet met elk afzonderlijk kanaal dat beschikbaar is op Sling TV, maar het werkt wel op meerdere verschillende apparaten. Dus als u het instelt om iets op uw computer op te nemen, kunt u die opname later openen via uw smartphone of een ander compatibel apparaat.

Live televisie kijken met Sling TV

Het belangrijkste punt van Sling TV is dat je live televisie kunt kijken, dus het werkt veel meer als kabel dan streamingdiensten zoals Hulu of Netflix.

Dat betekent dat wanneer u Sling TV opent op uw computer, telefoon of televisie, u een lijst krijgt met alles wat momenteel in de lucht is. Het betekent ook dat wanneer u naar een programma op Sling TV kijkt, het reclamespots bevat, net als kabeltelevisie.

Als je de cloud DVR-optie hebt, kun je shows opnemen en vervolgens vooruitspoelen door de commercials, net zoals je zou doen met kabeltelevisie.

Live televisie kijken met Sling TV is een heel eenvoudig proces.

  1. Gebruik de Mijn TV, On now, Guide of Sport om een programma te vinden dat je wilt bekijken.

    Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken om specifieke programma's te vinden.

  2. Klik op de show die je wilt bekijken.
  3. Klik op Bekijk Live.

Hoe on-demand content te bekijken op Sling TV

Hoewel Sling TV in de eerste plaats is ontworpen om live televisie te bieden aan snoersnijders, bevat het wel wat on-demand inhoud die vergelijkbaar is met wat u van kabeltelevisie krijgt.

  1. Navigeer naar het netwerk dat de show uitzendt die je wilt bekijken. Navigeer bijvoorbeeld naar Cartoon Network als u Adventure Time. wilt bekijken
  2. Zoek de show die je wilt bekijken. Als er afleveringen op aanvraag beschikbaar zijn, staat er "X Episodes" onder de naam van de serie.
  3. Klik op de show die je on-demand wilt bekijken.
  4. Selecteer het seizoen dat je wilt bekijken.
  5. Zoek de aflevering die je wilt bekijken.

    Beschikbaarheid van afleveringen is beperkt.

  6. Klik op Watch.

Films huren bij Sling TV

Image
Image

Films kijken op Sling TV werkt op vrijwel dezelfde manier als films kijken via een kabeltelevisiedienst. Naast films die beschikbaar zijn op live televisiezenders, biedt Sling TV ook filmverhuur aan.

Het huren van films op Sling TV brengt extra kosten met zich mee bovenop uw maandelijkse abonnementskosten, net als bij het huren van films via een kabeltelevisie-settopbox.

Als u een film vindt die u bij Sling wilt huren, kunt u kiezen of u deze in standaard- of high-definition-indeling wilt huren. Het formaat met standaarddefinitie is minder duur en het is een goede keuze als je op een klein scherm kijkt, zoals een telefoon of tablet.

Nadat je hebt betaald voor het huren van een film, heb je een beperkte hoeveelheid tijd om te beginnen met kijken. En nadat je bent begonnen met kijken, heb je een beperkte hoeveelheid tijd om het af te maken. De limieten zijn vrij genereus, maar ze bestaan wel.

FAQ

    Hoe zeg ik mijn Sling TV-abonnement op?

    U kunt uw Sling-abonnement opzeggen via uw accountdashboard. Ga naar Mijn account > Mijn abonnement > Abonnement opzeggen Selecteer Abonnement opzeggenopnieuw en kies Doorgaan met annuleren > Ga door met annuleren om de annulering te voltooien.

    Wie is de eigenaar van Sling TV?

    Sling TV is een volledige dochteronderneming van DISH Network Corporation. Zowel DISH als Sling TV zijn gevestigd in Englewood, Colorado.

    Waarom blijft Sling TV bevriezen op Roku?

    Als u Sling TV streamt op een Roku-apparaat en het bevriest, is dit waarschijnlijk te wijten aan een daling van de internetbandbreedte die beschikbaar is voor uw apparaat of lage internetsnelheden. Door de Roku met een Ethernet-kabel op de router aan te sluiten, kan het probleem worden opgelost. Als het probleem aanhoudt, probeer dan de Sling TV-app bij te werken door naar Home > Settings > System > te gaan Systeemupdate > Controleer nu om beschikbare updates op het Roku-apparaat te zoeken en te installeren.

Aanbevolen: