Hoe Alexa Celebrity Voices te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Alexa Celebrity Voices te krijgen
Hoe Alexa Celebrity Voices te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Zeg: "Alexa, stel me voor aan de naam van een beroemdheid" en koop de vaardigheid op je Echo. U kunt de vaardigheid ook kopen op de website van Amazon.
  • Stemmen van beroemdheden en personages zijn onder meer Shaquille O'Neal, Samuel L. Jackson, Deadpool en R2-D2.
  • Om expliciete inhoud in te schakelen, opent u de Alexa-app en tikt u op More > Settings > Voice Responses> Personages van beroemdheden.

Dit artikel legt uit hoe je beroemdheden kunt krijgen voor Alexa. De instructies zijn van toepassing op alle Amazon Echo-apparaten van de tweede generatie, inclusief de Echo Dot en Echo Show.

Hoe voeg je een beroemdheidsstem toe aan Alexa?

Als je de stem van een beroemdheid wilt toevoegen, schakel je de juiste Alexa-vaardigheid in op je Amazon Echo met spraakopdrachten.

Sommige vaardigheden zijn alleen beschikbaar voor bepaalde Alexa-apparaten in specifieke regio's. Sommige stemvaardigheden van beroemdheden zijn gratis, maar de meeste kosten $ 4,99.

  1. Vraag Alexa om je voor te stellen aan de beroemdheid die je wilt. Zeg bijvoorbeeld: "Alexa, stel me voor aan Melissa McCarthy."
  2. Alexa zal uitleggen hoe de vaardigheid werkt. Zeg "Ja" om de aankoop te bevestigen.

    Als je de stemvaardigheid van beroemdheden op je andere aangesloten Echo-apparaten wilt activeren, zeg je "Alexa, activeer de naam van de beroemdheid."

  3. Voor sommige vaardigheden wordt je gevraagd te kiezen tussen de expliciete en de schone versie, die godslastering censureert. Zeg 'Expliciete' of 'Schone versie'.

  4. Zeg de naam van de beroemdheid en volg je verzoek. Zeg bijvoorbeeld "Melissa, vertel me een grapje."

Hoe werken de stemmen van beroemdheden voor Alexa?

Het toevoegen van een stemvaardigheid van beroemdheden verandert niets aan de standaardstem van Alexa. Je beroemdheidsassistent reageert op eenvoudige verzoeken voor zaken als weersvoorspellingen en het instellen van een timer, maar als je om iets complexers vraagt, neemt Alexa het over.

Elke stem geeft unieke reacties op specifieke zinnen. Soms geven ze verschillende antwoorden op hetzelfde verzoek. Vraag bijvoorbeeld aan Samuel L. Jackson om je te roosteren voor een vernietigende komedie van de gewaardeerde acteur (zorg er wel voor dat er geen kinderen in de buurt zijn om te horen wat hij te zeggen heeft).

Beroemdheden kopen bij Amazon

Als je alle beschikbare stemmen van beroemdheden wilt zien, zoek dan naar vaardigheden op de Amazon-website.

  1. Log in op je Amazon-account en zoek naar "Alexa beroemdhedenstemmen."

    Image
    Image
  2. Kies uit de lijst met stemvaardigheden van beroemdheden.

    Image
    Image
  3. Selecteer Koop nu met 1-Click en bevestig als daarom wordt gevraagd.

    Controleer of de vaardigheid compatibel is met uw apparaat. Zoek naar Werkt met een of meer van je Alexa-apparaten.

    Image
    Image
  4. Kies of je de expliciete of schone versie wilt. Je kunt dit later wijzigen in de Alexa-app.
  5. Zeg "Alexa, activeer de naam van de beroemdheid" om de stemvaardigheid van beroemdheden op uw aangesloten Echo-apparaten te activeren.

Hoe expliciete inhoud op Alexa uit te schakelen

Om expliciete inhoud te schakelen, moet je de Alexa-app gebruiken:

  1. Tik op Meer en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik onder Alexa-voorkeuren op Spraakreacties.

    Image
    Image
  3. Tik op Beroemdheden.
  4. Tik om naast de stem van beroemdheden te schakelen om tussen expliciete inhoud te schakelen.

    Image
    Image

Bottom Line

Alexa-sterrenstemmen zijn onder meer Melissa McCarthy, Shaquille O'Neal, Samuel L. Jackson en Gordan Ramsay. Amazon voegt regelmatig nieuwe vaardigheden toe, dus let op nieuwe stemmen van beroemdheden voor Alexa.

Heeft Alexa nog andere stemmen?

Er zijn ook stemvaardigheden voor fictieve personages zoals Deadpool (ingesproken door Ryan Reynolds) en R2-D2 uit Star Wars. Volg de bovenstaande instructies om andere spraakvaardigheden in te schakelen. Er zijn ook meer beperkte apps zoals Talk Like Snoop en Historical Voices.

FAQ

    Hoe zorg ik ervoor dat Alexa mijn stem herkent?

    Stel Alexa-stemprofielen in de Alexa-app in om Alexa te leren specifieke stemmen te herkennen. Je kunt maximaal 10 stemmen koppelen met Alexa.

    Hoe verander ik de stem van Alexa in mannelijk?

    Zeg "Alexa, verander je stem" om Alexa over te laten schakelen naar een mannelijke stem. Gebruik dezelfde opdracht om terug te schakelen naar de standaardinstelling. Je kunt ook de taal en het accent van Alexa veranderen.

    Hoe vind ik mijn 4-cijferige spraakcode voor Alexa?

    Je kunt je viercijferige Alexa-pincode niet bekijken, maar je kunt deze wel wijzigen. Ga in de Alexa-app naar More > Settings > Account Settings > Voice Inkoop > Aankoopbediening > Spraakcode bewerken.

    Wie stemt Alexa in?

    Hoewel niet officieel bevestigd door Amazon, is gemeld dat actrice en zangeres Nina Rolle de stem achter Alexa is.

Aanbevolen: