Lenovo kondigt Chromebook Duet 5 en Tab P12 Pro aan

Lenovo kondigt Chromebook Duet 5 en Tab P12 Pro aan
Lenovo kondigt Chromebook Duet 5 en Tab P12 Pro aan
Anonim

Lenovo heeft twee nieuwe high-end tablets aangekondigd: de Chromebook Duet 5 en de Tab P12 Pro, wat een poging lijkt te zijn om te concurreren met de iPad Pro.

Volgens de technische nieuwssite Android Police is de Chromebook Duet 5 een verbeterde versie van de originele converteerbare tablet, de Chromebook Duet, die vorig jaar werd gelanceerd.

Image
Image

Het meest opvallende verschil is het 13-inch OLED-scherm, dat van hogere kwaliteit is dan het 10-inch FHD-scherm van het oudere model. Door het OLED-scherm kan de Duet 5 een resolutie van 4K weergeven.

De nieuwe Duet 5 wordt aangedreven door Qualcomm's tweede generatie Snapdragon 7c-processor, die snellere prestaties en een lange batterijduur biedt. Lenovo beweert dat de batterij een looptijd van 15 uur heeft op een enkele lading.

Naast de nieuwe processor wordt de Duet 5 geleverd met 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte. Het wordt ook geleverd met een USB-C-oplaadpoort, audio-aansluiting en vier luidsprekers. Daarnaast bevat het toestel een 5 megapixel (MP) camera aan de voorkant en een 8MP camera aan de achterkant.

De Chromebook Duet 5 wordt in oktober gelanceerd met een prijskaartje van $ 429,99.

De Lenovo Tab P12 Pro is vergelijkbaar met de Chromebook Duet 5. De tablet wordt geleverd met een 12,6-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2560x1600 en een verversingssnelheid van 120 Hz. Het wordt aangedreven door een Snapdragon 870-processor met 8 GB RAM.

Image
Image

De P12 Pro heeft toetsenbord- en penaccessoires die apart kunnen worden gekocht. Het kan ook functioneren als een tweede draadloze monitor waarop Android-apps kunnen worden uitgevoerd naast andere Lenovo-computers.

De Tab P12 Pro wordt ook in oktober gelanceerd met een startprijs van $609.99.

Aanbevolen: