Twitter test een manier om iemand te blokkeren zonder ze niet meer te volgen

Twitter test een manier om iemand te blokkeren zonder ze niet meer te volgen
Twitter test een manier om iemand te blokkeren zonder ze niet meer te volgen
Anonim

Twitter test nog een andere functie die een steunpilaar op het platform zou kunnen worden: een die een volger zou verwijderen zonder ze helemaal niet meer te volgen.

Het sociale netwerk heeft dinsdag op zijn officiële ondersteuningspagina getweet dat het de functie voorlopig alleen op internet zou testen. Twitter zei dat de functie het "gemakkelijker zou maken om de curator van je eigen volgerslijst te zijn."

Image
Image

Door te klikken op "Volger verwijderen" uit je lijst met volgers, verschijnen je tweets niet op hun tijdlijn, volgens The Verge. Het is echter belangrijk op te merken dat deze functie voor zacht blokkeren anders is dan iemand blokkeren, omdat je nog steeds directe berichten kunt verzenden/ontvangen van een persoon die je als volger verwijdert.

Voorheen, als je iemand op deze manier "zacht wilde blokkeren", moest je iemand blokkeren en meteen daarna deblokkeren, waardoor ze je effectief ontvolgden zonder dat ze het wisten. Twitter maakt een echte functie van dit concept is groot, dus je hoeft niet door hoepels te springen om hetzelfde resultaat te krijgen.

Deze test is de nieuwste die Twitter heeft aangekondigd om nieuwe manieren uit te proberen voor gebruikers om het platform te ervaren. In juni kondigde Twitter bijvoorbeeld aan dat het Super Follows en Ticketed Spaces zou testen als een manier voor gebruikers om geld te verdienen met hun inhoud op het platform. De Super Follows-functie, die oorspronkelijk in maart werd aangekondigd, helpt gebruikers om maandelijkse inkomsten te genereren op Twitter door een extra niveau van inhoud en interactie aan te bieden als een maandelijks abonnement.

Ondertussen kunnen gebruikers met Ticketed Spaces unieke en exclusieve audio-ervaringen creëren binnen de Spaces-functie van Twitter waar het publiek moet betalen om naar te luisteren. Twitter zei dat de prijzen zouden variëren van $ 1 tot $ 999.

Aanbevolen: