Hoe vind ik iemand zonder een vergoeding te betalen?

Inhoudsopgave:

Hoe vind ik iemand zonder een vergoeding te betalen?
Hoe vind ik iemand zonder een vergoeding te betalen?
Anonim

Een van de meest populaire onderwerpen op internet, wat resulteert in letterlijk miljoenen zoekopdrachten per dag, is hoe je mensen online kunt vinden. Mensen over de hele wereld zijn op zoek naar geboorteaktes, zoeken achtergrondinformatie op over een potentiële partner, volgen wie een telefoonnummer heeft, zoeken naar meer gegevens om hun stamboom in te vullen, enz.

Moet je betalen om het te doen, of kun je een gratis mensenzoekopdracht uitvoeren? Het antwoord is duidelijk: er zijn veel manieren om iemand gratis te vinden. Er zijn echter ook tal van sites voor het vinden van mensen die niet gratis zijn en die u eenmalig kunt gebruiken om te gebruiken of waarop u zich kunt abonneren als een maandelijkse service.

Is een betaalde site beter dan een gratis mensenzoeker?

Niet noodzakelijk. Niet alle mensenzoekers die kosten zijn automatisch beter dan gratis. Dit komt omdat sommige (zo niet alle) informatie die u op een betaalde site vindt hoogstwaarschijnlijk verkrijgbaar is bij een of meer gratis sites.

Image
Image

Met andere woorden, als je voor de service beta alt, ontgrendel je geen speciale geheime toegangscode waarmee je plotseling in overheidsdatabases kunt kraken en informatie kunt opgraven over een lang verloren gewaande vriend.

Het grote verschil tussen een site waarmee je iemand helemaal gratis kunt vinden en een site waarvoor je moet betalen, is het gebruiksgemak. Degene die kost, zal hoogstwaarschijnlijk een enorme hoeveelheid informatie bevatten die is verzameld uit een aantal bronnen, en zal het allemaal verpakken in een verbruikbare set gegevens. Het is echter mogelijk dat u niet al deze details nodig heeft en daarom misschien uw geld verspilt.

Misschien wil je bijvoorbeeld gewoon een telefoonnummer opzoeken om te zien wie je heeft gebeld. Als je een oude vriend probeert te lokaliseren, moet je misschien het huidige adres weten om een omgekeerd adres te kunnen opzoeken. Of misschien moet je een omgekeerde gebruikersnaam zoeken om te zien wie de eigenaar is van het account dat je online hebt gevonden, of wie je heeft geschreven vanaf een vreemd e-mailadres.

Hoe dan ook, u moet niet betalen voor een site voor het zoeken naar mensen, tenzij deze u zeker informatie zal geven die u niet kunt vinden bij een gratis service, of als u niet bereid bent om een van de zelf graven. Als je een tiental gratis mensenzoeker-sites hebt gebruikt en geen van hen heeft je het telefoonnummer kunnen geven dat je zoekt, dan zou je er een kunnen overwegen die kost.

Waarom vraagt de People Finder mij om te betalen?

Er zou geen reden zijn om te betalen om iemand te lokaliseren als er geen fundamenteel verschil zou zijn tussen de gratis mensenzoeker en degene die kost. Hier zijn enkele veelvoorkomende voordelen die u kunt krijgen van een mensenzoeker die kosten:

  • Waarschuwingen wanneer de site de informatie over u of de persoon die u volgt bijwerkt
  • Bekijk volledige telefoonnummers in plaats van alleen de eerste paar of laatste paar cijfers
  • Zoek naar mensen met hun gebruikersnaam of e-mailadres
  • Mensen zoeken is sneller dan de gratis versie
  • Bekijk het strafregister van de persoon
  • Voer een diepere zoekopdracht uit op de persoon om dingen te vinden zoals bezittingen die ze hebben gehad, eerdere locaties waar ze hebben gewoond, oude telefoonnummers, sociale-mediasites die ze gebruiken of in het verleden hebben gebruikt, enz.

Zijn er echt gratis sites voor het zoeken naar mensen?

Absoluut! Er zijn volledig gratis manieren om mensen online te vinden, geen creditcard nodig. Velen van hen ondersteunen enkele van de hierboven genoemde functies, maar hoogstwaarschijnlijk zult u meerdere gratis personenzoekers moeten gebruiken om al die dezelfde informatie te krijgen.

We houden een lijst bij met gratis sites voor het zoeken naar mensen en een met betaalde en gratis zoekmachines voor het vinden van mensen, zodat u zelf de beslissing kunt nemen op basis van wat u zoekt.

Zijn gratis mensen zoeken op sites nauwkeurig?

Het beste antwoord op deze vraag is om er zelf een te proberen. Je zou er versteld van staan hoe gemakkelijk het is om iemand gratis te vinden. Voer een zoekopdracht op uzelf uit als u de gegevens wilt verifiëren die worden weergegeven.

Ben je op een mensenzoekersite terechtgekomen? Of het nu een gratis of betaalde site was, u kunt hoogstwaarschijnlijk verzoeken dat ze uw persoonlijke gegevens verwijderen.

Aangezien je een gratis site kunt gebruiken om een adres, telefoonnummer, naam, e-mailadres, enz. te vinden, ben je niet beperkt door het aantal dat je kunt gebruiken. Voer dezelfde zoekopdracht uit op twee, vijf of tien gratis mensenzoekers als dat nodig is, om te zien of er verschillen zijn tussen beide.

In feite, als je verschillende gratis mensenzoekers hebt gebruikt en relatief vergelijkbare informatie tussen alle hebt gevonden, kun je er zeker van zijn dat de betaalde versie het waarschijnlijk niet veel beter zal doen. Hierop zijn uitzonderingen, maar over het algemeen kunt u zelf handmatig openbare registers doorzoeken om dezelfde informatie te verzamelen die de betaalde site u laat zien.

Een uitzondering hierop is dat een betaalde site meestal ook informatie archiveert en niet alleen recente gegevens toont. Een site die bijvoorbeeld iemands telefoonnummer vindt, zal hoogstwaarschijnlijk één, misschien twee nummers tonen. Een betaalde site die deze informatie al jaren uit openbare databases ha alt, kan misschien een half dozijn nummers, ongebruikte e-mailadressen, oude sociale media-accounts, leningen die ze hebben aangevraagd, enz.

Aanbevolen: