Amazon-tv's komen eraan

Amazon-tv's komen eraan
Amazon-tv's komen eraan
Anonim

Je volgende tv zou een Amazon-model kunnen zijn, aangezien de techgigant naar verluidt later dit jaar met zijn eigen merk tv's op de markt komt.

Zoals aanvankelijk gemeld door Insider Thursday, zullen Amazon-tv's volgende maand klaar zijn, net op tijd voor het begin van het kerstinkopenseizoen. Hoewel de naam van Amazon op de tv's zal staan, zullen ze nog steeds worden ontworpen en vervaardigd door derden, met name TCL.

Image
Image

Alexa zal natuurlijk een opgenomen functie zijn in de tv's, dus je kunt de stemassistent vragen het volume hoger te zetten, van kanaal te veranderen of een film te zoeken om te bekijken. Engadget merkt op dat het onduidelijk is of de Amazon TV's de Fire TV-software van het bedrijf zullen gebruiken, maar men kan hopen dat ze dat zullen doen, zodat de compatibiliteit van Amazon-apparaten naadloos is.

De enige andere bekende specificatie van de tv's is dat ze beschikbaar zullen zijn in een maatbereik van 55 tot 75 inch, maar er is geen indicatie van hoeveel ze zullen kosten of of de tv's slim zullen zijn, met web- toegang of interactieve functies.

Insider merkt ook op dat Amazon werkt aan een tv die door het bedrijf zelf is ontworpen, maar er is geen verdere informatie. Lifewire heeft contact opgenomen met Amazon om meer te weten te komen over de aankomende tv-modellen en zal dit verhaal bijwerken zodra er meer informatie beschikbaar is.

Image
Image

Amazon zou zich aansluiten bij andere bedrijven zoals Samsung, LG, Sony en anderen in de categorie tv. De techgigant verkoopt de tv's van deze concurrenten op zijn site, dus het zal interessant zijn om te zien hoe dit uitpakt.

Amazon maakt ook technische apparaten zoals slimme luidsprekers, slimme deurbellen (via zijn partnerbedrijf Ring), e-readers, tablets en meer.

Aanbevolen: