Google werkt aan het verwijderen van 'Hey Google' voor bepaalde zinnen

Google werkt aan het verwijderen van 'Hey Google' voor bepaalde zinnen
Google werkt aan het verwijderen van 'Hey Google' voor bepaalde zinnen
Anonim

Google werkt eraan om de noodzaak om 'Hey Google' te zeggen voor een aantal veelvoorkomende opdrachten voor zijn stemassistent te elimineren.

Volgens 9to5Google werkt de techgigant aan de ontwikkeling van 'snelle zinnen', zodat je de stemassistent niet elke keer hoeft te vragen als je iets nodig hebt. Specifiek zouden snelle zinnen werken met de meest gevraagde commando's, zoals "zet het volume harder", "maak een herinnering", "stel een alarm in voor 8 uur 's ochtends", "wat is het weer", en meer.

Image
Image

De commando's die je kunt kiezen als snelle zinnen zijn naar verluidt gecategoriseerd als Aanbevolen, Alarmen, Verbinden, Algemene info, Lichten, Mediabediening, Timers en Taken. 9to5Google zei dat je moest kiezen welke opdracht(en) je als snelle zin wilt instellen.

De functie werd oorspronkelijk in april opgemerkt, maar het lijkt erop dat Google er sindsdien aan heeft gewerkt en de naam heeft gewijzigd van 'spraaksnelkoppelingen'. Google heeft de functie echter niet officieel bevestigd en ook niet wanneer deze breder beschikbaar zal zijn voor het publiek.

Dit type technologie is niet bepaald nieuw, en andere stemassistenten hebben manieren geïmplementeerd om een taak te bevelen zonder deze bij zijn naam te hoeven noemen om hem wakker te maken. In 2018 heeft Amazon bijvoorbeeld de noodzaak verwijderd om "Hey Alexa" te zeggen voor vervolgopdrachten, zodat je de zin niet hoeft te zeggen voor een reeks meerdere vragen.

Naarmate spraakassistenten slimmer worden en meer mogelijkheden hebben, wordt het gesprek natuurlijker en nuttiger voor functies zoals het helpen van uw kind om te leren lezen en het oefenen van uw smalltalk-vaardigheden.

Aanbevolen: