Bose opent pre-orders voor nieuwe QuietComfort 45-koptelefoon

Bose opent pre-orders voor nieuwe QuietComfort 45-koptelefoon
Bose opent pre-orders voor nieuwe QuietComfort 45-koptelefoon
Anonim

Bose heeft zijn nieuwste set premium draadloze hoofdtelefoons aangekondigd, de QuietComfort 45, waarvan de pre-orders dinsdag beginnen.

De QuietComfort 45-hoofdtelefoon is bedoeld om de QuietComfort 35 II te vervangen door middel van verbeterde functies, een nieuwe "AWARE"-modus en een betere batterijduur. Dit is goed, want de nieuwe 45-headset van Bose kost ongeveer $ 30 meer dan de 35 II.

Image
Image

Volgens de officiële aankondiging maakt de QuietComfort 45-hoofdtelefoon gebruik van een nieuw elektronisch actief ruisonderdrukkingssysteem voor een betere geluidsregeling. De STILL-modus kan geluiden in het middenbereik identificeren en aanpassen om achtergrondgeluiden zoals forenzentreinen of luide cafés te blokkeren.

Ruisonderdrukking geldt ook voor telefoongesprekken, waarbij de headset je stem isoleert en andere geluiden blokkeert, zodat je duidelijk doorkomt. Aan de andere kant laat de AWARE-modus omgevingsgeluiden weer door zonder dat je je koptelefoon hoeft af te zetten.

Image
Image

De QuietComfort 45 heeft ook een eenvoudige interface, met een handvol knoppen op beide oorschelpen om alles te bedienen. Knoppen aan de rechterkant zorgen voor stroom, Bluetooth, volume en het beantwoorden van oproepen of het afspelen van muziek. Knoppen aan de linkerkant worden gebruikt om te schakelen tussen de QUIET- en AWARE-modus en om de microfoon te dempen.

Ten slotte is er de batterij, die tot 24 uur gebruik claimt - ongeveer vier uur meer dan de QuietComfort 35 II. Het duurt ongeveer twee uur om volledig op te laden (via USB-C), maar Bose zegt dat je ongeveer drie uur kunt gebruiken nadat je hem 15 minuten hebt aangesloten.

Je kunt een QuietComfort 45 draadloze hoofdtelefoon nu rechtstreeks bij Bose bestellen, in zwart of wit, voor $329. Verzending begint op 23 september.

Aanbevolen: