Razer opent bètatests voor zijn hightech gezichtsmasker

Razer opent bètatests voor zijn hightech gezichtsmasker
Razer opent bètatests voor zijn hightech gezichtsmasker
Anonim

Je kunt je nu aanmelden als bètatester van Razer's langverwachte draagbare luchtreiniger gezichtsmasker.

Er is een aanmeldingsformulier geopend op de website van Razer voor degenen die als een van de eersten het nieuwe gezichtsmasker willen proberen, nu Razer Zephyr genoemd, volgens NME. Razer geeft ook informatie over updates die zijn aangebracht aan het gezichtsmasker sinds het eerder dit jaar oorspronkelijk werd aangekondigd als Project Hazel op de Consumer Electronics Show.

Image
Image

Volgens de website van Razer heeft het gezichtsmasker een filtratie-efficiëntie van 99% BFE, een anticondenscoating en bevat het een ingebouwde microfoon en versterker, zodat je niet gedempt klinkt als je het draagt.

Het is ook transparant, zodat anderen je gezichtsuitdrukkingen nog steeds kunnen zien, en bevat binnenverlichting die automatisch aangaat in het donker. Met die binnenverlichting kun je ook je masker aanpassen met 16,8 miljoen kleuren en een reeks dynamische lichteffecten.

Razer's tijdlijn van de Zephyr-maskers geeft aan dat er nog maar drie stappen te gaan zijn voordat het beschikbaar is voor openbare aankoop, dus het masker zou het komende jaar heel goed een realiteit kunnen worden.

…Het is veilig om aan te nemen dat gaming-beïnvloeders prioriteit krijgen voor het programma.

Het bedrijf heeft niet medegedeeld hoeveel bètatesters zouden worden toegelaten tot het programma, maar het aanmeldingsformulier vraagt wel om je sociale contacten, dus het is veilig om aan te nemen dat game-beïnvloeders voorrang krijgen voor het programma.

Het masker haalde de krantenkoppen in januari toen het werd geïntroduceerd, omdat het gamingtechnologie incorporeerde in een gezichtsmasker dat nog steeds verdedigt tegen besmettingen van buitenaf. Razer staat vooral bekend om zijn gaming-laptops, koptelefoons en technische accessoires.

Aanbevolen: