Apple maakt programma om 'Geen geluid'-probleem met iPhone 12-modellen op te lossen

Apple maakt programma om 'Geen geluid'-probleem met iPhone 12-modellen op te lossen
Apple maakt programma om 'Geen geluid'-probleem met iPhone 12-modellen op te lossen
Anonim

iPhone 12- en iPhone 12 Pro-gebruikers die geluidsproblemen hebben ondervonden, kunnen hun apparaten mogelijk gratis inleveren voor reparatie.

Apple heeft erkend dat sommige iPhone 12- en 12 Pro-apparaten geluidsproblemen hebben ondervonden, waarschijnlijk als gevolg van een defect onderdeel in de ontvanger. In het bijzonder, als uw iPhone een defecte ontvangercomponent heeft, zal deze geen geluid produceren wanneer u oproepen verzendt of beantwoordt. Als uw apparaat tussen oktober 2020 en april 2021 is gemaakt, kan dit worden beïnvloed.

Image
Image

Apple's "iPhone 12 en iPhone 12 Pro-serviceprogramma voor problemen zonder geluid" geldt echter alleen voor de iPhone 12 en 12 Pro. Noch de iPhone 12 mini, noch de iPhone 12 Pro Max komen in aanmerking, hoewel ze ook niet zouden moeten worden beïnvloed.

Als u denkt dat uw iPhone 12 of 12 Pro defect is, zal Apple de reparatie gratis uitvoeren.

Het is belangrijk op te merken dat eventuele extra schade die reparaties in de weg zou staan (bijvoorbeeld een gebarsten scherm), eerst op eigen kosten moet worden gerepareerd. Bovendien, als uw apparaat meer dan twee jaar na de aankoop in de winkel is gekocht, bent u mogelijk niet gedekt.

Image
Image

Om je iPhone 12 of 12 Pro met geluidsproblemen te laten repareren, kun je hem naar een geautoriseerde serviceprovider brengen of een Apple Store-afspraak maken.

Als je liever niet naar een fysieke winkel gaat, kun je ook contact opnemen met Apple Support om het in plaats daarvan naar Apple te sturen voor reparatie. Ongeacht uw voorkeur, raadt Apple aan om een back-up van uw apparaat te maken voordat u onderhoud uitvoert.

Aanbevolen: