Skullcandy lanceert een nieuwe set echte draadloze oordopjes

Skullcandy lanceert een nieuwe set echte draadloze oordopjes
Skullcandy lanceert een nieuwe set echte draadloze oordopjes
Anonim

Skullcandy heeft binnenkort een paar nieuwe echte draadloze oordopjes gelanceerd, met de nadruk op het bieden van veel functies voor een lager dan gemiddelde prijs.

True draadloze oordopjes zijn niet nieuw voor Skullcandy, maar Mod True Wireless Earbuds zijn - in de zin dat ze de nieuwste oordopjes zijn die door het bedrijf worden gemaakt. Binnenkort verkrijgbaar, worden Mod-oordopjes aangeprezen als een betaalbare allesomvattende audio-accessoire die gemakkelijk kan schakelen tussen werk en niet-werk.

Image
Image

Mod's lijst met functies begint met ondersteuning voor multipoint-koppeling, zodat u snel en gemakkelijk tussen apparaten kunt schakelen. De oordopjes bevatten ook een slimme microfoon met heldere stem om achtergrondgeluid te verminderen voor heldere oproepen en opties voor het aanpassen van het geluid, zodat u op de hoogte blijft van uw omgeving.

Skullcandy claimt tot zeven uur luistertijd op een enkele lading, plus nog eens 27 uur in combinatie met de meegeleverde oplaadcassette. En een oplaadbeurt van 10 minuten vanuit de case biedt tot twee uur luistertijd voor die momenten waarop je haast hebt. Bovendien werken Mod-oordopjes met de Skullcandy-app voor allerlei aangepaste instellingen, en als je een knop kwijtraakt, kun je de ingebouwde Tile Finding-technologie gebruiken om hem een 'ring' te geven.

Image
Image

Als je geïnteresseerd bent in een paar Mod True Wireless-oordopjes, kun je ze nu voorbestellen in de Skullcandy-winkel voor $ 59,99, die op 1 juni wordt uitgebracht.

Aanbevolen: