Een e-mailhandtekening maken in iOS Mail

Inhoudsopgave:

Een e-mailhandtekening maken in iOS Mail
Een e-mailhandtekening maken in iOS Mail
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Mail > Handtekening. Kies een handtekening of maak een nieuwe aan. Tik op BIU voor vetgedrukte, cursieve en onderstreepte opmaak.
  • Gebruik de Pages-app om een handtekening met geavanceerde opmaak te maken. Stel een handtekening samen en kopieer en plak deze in de instellingen voor handtekeningen.

Als je veel e-mails op een dag verstuurt, kan een vooraf ingestelde handtekening tijd besparen. Wanneer u een e-mail verzendt vanaf een account met een handtekening, verschijnt de handtekening automatisch aan het einde van elke e-mail. Leer hoe u een eenvoudige e-mailhandtekening instelt met RTF-opmaak met iOS 10 of hoger.

Basisopmaak toepassen in uw iOS-e-mailhandtekening

Een basishandtekening, inclusief vet, cursief en onderstreepte opmaak, toevoegen aan de tekst van uw iOS Mail-e-mailhandtekening:

  1. Open de Instellingen app op het startscherm.
  2. Scroll naar beneden en kies Mail.
  3. Selecteer Handtekening onderaan het scherm.
  4. Kies een bestaande handtekening of typ een nieuwe.

    Image
    Image
  5. Dubbeltik op een woord dat u wilt opmaken. Gebruik de tekstmarkeringsgrepen om meer of minder woorden of tekens te selecteren.
  6. Selecteer BIU in het contextmenu dat boven het gekozen woord verschijnt. Als je het niet ziet, selecteer je de pijl aan het einde van het contextmenu om meer opties weer te geven.
  7. Voor vetgedrukte tekst, selecteer Bold. Selecteer Italics voor cursieve tekst. Selecteer voor onderstreepte tekst Onderstrepen.

  8. Herhaal het proces van het selecteren van delen van de handtekening en het opmaken van de tekst. Verlaat het scherm om de wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image

De volgende keer dat u een e-mail schrijft, verschijnt uw opgemaakte handtekening automatisch aan het einde ervan.

Geavanceerde instellingen: maak een uitgebreidere handtekening

Als je een handtekening met wat meer flair wilt - of in ieder geval wat lettertype-keuzes - moet je naar een andere iOS-app gaan: Pages. De Pages-app is een gratis download uit de App Store. Gebruik de geavanceerde opmaakmogelijkheden om kleur toe te voegen, de lettergrootte en het type te wijzigen en koppelingen toe te voegen. Kopieer het vervolgens naar de handtekeninginstellingen. Hier is hoe:

  1. Open de Pages app en open een lege pagina.
  2. Typ de inhoud van de handtekening.
  3. Selecteer een woord of regel tekst en kies het Paintbrush pictogram bovenaan het scherm om opmaakopties weer te geven. Selecteer een kleur, grootte, lettertype of een van de andere beschikbare opties.

    Image
    Image
  4. Selecteer een ander woord of regel tekst en herhaal het opmaakproces.
  5. Als u klaar bent met formatteren, kopieert u de handtekening door erop te drukken en Select All te kiezen, gevolgd door Copy.
  6. Pagina's verlaten en ga naar Instellingen > Mail > Signature. Plak de gekopieerde handtekening in het gewenste accountveld door op het gebied te tikken en Plakken. te selecteren

    Image
    Image

Waarom opmaak gebruiken in uw handtekening?

De tekst van uw e-mailhandtekening kan zo kort zijn als uw naam. Het kan echter ook uw titel, contactgegevens, bedrijfsnaam of een favoriete offerte bevatten.

In Instellingen kun je de handtekening opmaken om vet, cursief en onderstreept te bevatten - een schaarse selectie van rich-text-functies. Het is misschien wat veel om ze allemaal in één handtekening te gebruiken, maar de oordeelkundige toepassing van rich text-functies kan nuttig zijn.

Voor handtekeningen die worden gebruikt in iOS Mail op iPhone, iPod touch en iPad, is het toevoegen van dat soort opmaak eenvoudig.

U kunt ervoor kiezen om dezelfde handtekening te gebruiken voor al uw e-mailaccounts of een andere in te stellen voor elk account.

Aanbevolen: