Galaxy Buds verbinden met een Chromebook

Inhoudsopgave:

Galaxy Buds verbinden met een Chromebook
Galaxy Buds verbinden met een Chromebook
Anonim

Wat te weten

  • Samsung Galaxy Buds maken via Bluetooth verbinding met uw Chromebook.
  • Open de Buds-behuizing om deze vindbaar te maken en ga naar Instellingen > Bluetooth op uw Chromebook.
  • Zoek de Galaxy Buds Pro onder Ongekoppelde apparaten.

Dit artikel bevat instructies voor het aansluiten van een draadloze hoofdtelefoon op uw Chromebook en informatie over het koppelen van Samsung Buds aan uw Chromebook en hoe u uw draadloze hoofdtelefoon loskoppelt van de Chromebook.

Draadloze hoofdtelefoon aansluiten op Chromebook

Samsung Galaxy Buds zijn net als veel andere draadloze hoofdtelefoons die er zijn. In feite is het proces om ze aan je Chromebook te koppelen vergelijkbaar met hoe je draadloze oordopjes koppelt aan je telefoon.

  1. Open de case voor je Samsung Galaxy Buds om hem in de koppelmodus te zetten.
  2. Klik op uw Chromebook op de clock in de rechterbenedenhoek van uw bureaublad.

    Image
    Image
  3. Klik op het tandwiel Instellingen.

    Image
    Image
  4. Klik op Bluetooth.

    Image
    Image
  5. Kijk onder Ongekoppelde apparaten en klik op Galaxy Buds Pro.

    Image
    Image

Na een moment maken de Galaxy Buds verbinding en komt al het geluid via de oordopjes. Actieve ruisonderdrukking werkt nog steeds. Verder gedragen ze zich als elke andere draadloze oordop. Ze maken automatisch verbinding als je ze uit de hoes ha alt.

Tips voor het koppelen van de Samsung Buds aan uw Chromebook

Er zijn enkele kanttekeningen waar je op moet letten als je de toppen eenmaal hebt gekoppeld. Allereerst moet uw Chromebook uiteraard Bluetooth ondersteunen om te kunnen koppelen. Helaas ondersteunen niet alle Chromebooks Bluetooth, dus controleer je instellingen voordat je draadloze oordopjes aanschaft, inclusief de Samsung Galaxy Buds.

De software waarmee je Samsung Buds kunt configureren, werkt niet op de meeste Chromebooks. De Google Play Store heeft een app genaamd Galaxy Buds Plugin, en u kunt deze installeren. Eenmaal geïnstalleerd, is er echter geen manier om de app te openen.

Image
Image

Wat ontbreekt, is de mogelijkheid om de oordopjes te configureren zoals jij dat wilt. U kunt niet wijzigen wat tikken op de oordopjes doen. Wat de knoppen ook zijn geprogrammeerd om te doen (zoals het volume verhogen of verlagen, afspelen / pauzeren, enz.), Ze doen het voor de Chromebook. De Galaxy Wear-app is wat u normaal gesproken zou gebruiken om die functies te configureren, en die app is niet beschikbaar voor Chromebooks.

Samsung Galaxy Buds loskoppelen van uw Chromebook

Het is eenvoudig om deze oordopjes van een Chromebook te verwijderen.

  1. Klik op de clock in de rechter benedenhoek.

    Image
    Image
  2. Klik op het tandwiel Instellingen.

    Image
    Image
  3. Klik op Bluetooth.

    Image
    Image
  4. Klik op de drie stippen rechts van de Galaxy Buds.

    Image
    Image
  5. Klik op Verwijderen uit lijst.

    Image
    Image

Hiermee worden de oordopjes losgekoppeld en verwijderd van de Chromebook. Je kunt ze opnieuw koppelen met behulp van de bovenstaande stappen wanneer dat nodig is.

Je hoeft dit niet elke keer te doen als je klaar bent met het gebruik van de Samsung Galaxy Earbuds. Door ze terug in hun oplaadcassette te plaatsen, kunt u ze loskoppelen van uw Chromebook. De bovenstaande stappen moeten dus alleen worden gebruikt als u ze helemaal niet meer met de Chromebook wilt gebruiken.

FAQ

    Kan ik Apple-oordopjes gebruiken op Chromebook?

    Je kunt AirPods verbinden met een Chromebook. Schakel eerst Bluetooth in op de Chromebook. Houd vervolgens de Setup-knop op de AirPods-behuizing ingedrukt, ga naar Bluetooth-beschikbare apparaten op de Chromebook en selecteer AirPods.

    Kan ik mijn Galaxy-oordopjes op mijn laptop aansluiten?

    U kunt Samsung Galaxy-oordopjes aansluiten op een Windows- of Apple-laptop. Zet eerst de oordopjes in de koppelmodus. Ga dan naar het Bluetooth-apparaten menu op je laptop en zoek je Galaxy Buds op in de lijst 'beschikbare apparaten'.

    Hoe sluit je Samsung Galaxy-knoppen aan op je iPhone?

    Je kunt je Samsung-oordopjes koppelen met een iPhone, net als andere Bluetooth-koptelefoons. Zet eerst de oordopjes in de koppelmodus. Ga vervolgens op uw iPhone naar Instellingen > Bluetooth en zet de Bluetooth tuimelschakelaar aan. Selecteer op het Bluetooth-instellingenscherm de Galaxy-oordopjes om ze te verbinden.

Aanbevolen: