Waarom Twitch-streamers een veiliger platform willen

Inhoudsopgave:

Waarom Twitch-streamers een veiliger platform willen
Waarom Twitch-streamers een veiliger platform willen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Sommige Twitch-streamers boycotten het platform op 1 september.
  • Streamers hopen dat ADayOffTwitch zal helpen het bewustzijn van online intimidatie op het platform te vergroten en nieuw beleid te implementeren om het te beteugelen.
  • Over het algemeen sporen streamers Twitch aan om te luisteren naar hun ervaringen en ideeën over manieren om de problemen van intimidatie op te lossen.
Image
Image

Twitch is misschien stil op 1 september, aangezien veel streamers deelnemen aan een boycot om op te roepen tot meer beleid en regelgeving inzake haatzaaiende uitlatingen.

ADayOffTwitch is de manier van streamers om de serieuze verandering te signaleren die moet plaatsvinden in het haatzaaiende en intimidatiebeleid van Twitch om gebruikers op het platform beter te beschermen. Streamers die deelnemen aan de boycot zeggen dat Twitch niet genoeg heeft gedaan en met hen moet samenwerken om een haalbare oplossing voor het probleem te ontwikkelen.

"Als er één tweet wordt verzonden met de tekst 'we werken aan dingen' - dat is gewoon niet meer genoeg voor ons", vertelde Twitch-streamer Lucia Everblack aan Lifewire via de telefoon.

Een vrije dag Twitch

De boycot kwam eerder deze maand voort uit de hashtag TwitchDoBetter, die door streamers werd gebruikt om het platform te vragen gemarginaliseerde gebruikers beter te beschermen tegen de haatzaaiende uitlatingen die ze vaak ervaren.

Echter, Everblack zei dat de intimidatie op het platform, met name "haataanvallen", wanneer groepen kwaadwillende gebruikers botaccounts gebruiken om de chat van een streamer met misbruik te vullen, echt toenam toen Twitch in mei tags toevoegde. De lijst met tags bevat onder andere transgender, zwart, gehandicapt en veteraan.

Ik denk dat als een bedrijf de juiste hoeveelheid tijd besteedt aan het omgaan met de mensen die er het meest door worden getroffen… er dan aanzienlijke vooruitgang kan worden geboekt…

"We begonnen zeker te zien dat meer mensen het doelwit werden na de toevoeging van tags, vooral in de transgendergemeenschap," zei ze.

Hoewel Twitch zei dat het later dit jaar detectie van banontduiking en accountverificatie op kanaalniveau zou lanceren, zijn streamers nog steeds teleurgesteld over de manier waarop het met de situatie omging.

"Het is gewoon zo bizar voor een bedrijf om niet te zeggen: 'Hé, kunnen we met je praten? Wat is er aan de hand?'", zei Everblack. "Ze kijken er niet naar door de lens van iemand die dit elke dag moet meemaken."

Daarom kwamen streamers RekItRaven, Everblack en Shineypen samen om ADayOffTwitch te organiseren. Everblack zei dat hoewel ze begrijpt dat sommige streamers de beweging ondersteunen maar niet van de grond kunnen komen vanwege contractuele verplichtingen, het vergroten van het bewustzijn over de problemen op het platform het grotere geheel is.

"We proberen met iedereen rekening te houden en hen in staat te stellen te doen wat zij denken dat goed is. Zoals bij elke gezonde sociale beweging, doen mensen dingen anders om steun te betuigen, "zei ze. "Het gaat er uiteindelijk om dat we hetzelfde doel willen bereiken, en we mogen de actie die we ondernemen niet verwarren met het doel dat we proberen te bereiken."

Image
Image

Everblack zei dat het doel van de boycot is om het bewustzijn te vergroten van de problemen die Twitch heeft met intimidatie, maar dat er een nog grotere doelstelling is om het bewustzijn te vergroten om online intimidatie ook buiten Twitch te stoppen.

"Dit is niet alleen een probleem op Twitch. Het is een probleem wanneer elk online platform heel gemakkelijk is om mensen te targeten en lastig te vallen, en er is weinig tot geen controle of soortgelijke beveiligingsfuncties die mensen kunnen gebruiken om te helpen beschermen zichzelf ervan, "zei ze.

Het probleem oplossen

Streamers hebben ideeën over hoe ze de veelvoorkomende problemen die Twitch teisteren kunnen oplossen, en de meeste zijn relatief eenvoudig, maar zouden een groot verschil maken als ze in elkaar worden gezet.

"Sommige van de ideeën die mensen rondstrooien, liggen op het streamer-niveau, zoals individuele streamers toestaan hun chats aan te passen om te beperken wie spreekt met mensen die hun account langer dan een dag of twee oud hebben, " Twitch-streamer Veronica Ripley, ook bekend als Nikatine, vertelde Lifewire via de telefoon.

Andere manieren waarop intimidatie van deze bot-accounts kan worden afgeremd, is het inschakelen van tweefactorauthenticatie, aangezien Ripley zei dat dit iets is dat bots niet zo gemakkelijk kunnen doen. En Ripley voegde eraan toe dat de mogelijkheid voor streamers om blokkeerlijsten te delen ook nuttig zou zijn.

Het gaat er uiteindelijk om dat we hetzelfde doel willen bereiken, en we kunnen de actie die we ondernemen niet verwarren met het doel dat we proberen te bereiken.

"Het zou ideaal zijn om onze blokkeerlijsten met elkaar te kunnen delen, aangezien de blokkeerlijst die ik voor Twitch heb niet dezelfde is als de blokkeerlijst van iemand anders," zei ze. "Maar hoe geweldig zou het zijn als we ons konden abonneren op elkaars blokkeerlijsten?"

Over het algemeen zei Ripley dat als Twitch de tijd kan nemen om te praten met en te luisteren naar de streamers die door deze pesterijen worden getroffen, er stappen in de goede richting kunnen worden gezet.

"Ik denk dat als een bedrijf de juiste hoeveelheid tijd besteedt aan het omgaan met de mensen die er het meest door worden getroffen en een gepaste hoeveelheid middelen aan dit probleem besteedt, er aanzienlijke vooruitgang kan worden geboekt, en ik hoop dat Twitch doet dat, "zei ze.

Twitch is van plan deze week RekItRaven te ontmoeten om de boycot en de onderliggende problemen met intimidatie en haataanvallen te bespreken, dus hopelijk is er een betere oplossing in de maak om iedereen op het platform een veiliger gevoel te geven.

Aanbevolen: