Hoe Apple Maps op iPhone te updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Apple Maps op iPhone te updaten
Hoe Apple Maps op iPhone te updaten
Anonim

Wat te weten

  • Apple Maps wordt automatisch bijgewerkt elke keer dat Apple iets nieuws toe te voegen heeft, hoewel er geen indicatie is van hoe vaak dat zou kunnen zijn.
  • Er is geen manier om een update van de Apple Maps-app op je iPhone of iPad te forceren om nieuwere kaarten te krijgen.
  • Je kunt suggesties doen voor updates van bestaande of ontbrekende elementen, maar het kan 4-6 weken duren voordat ze zijn beoordeeld en geïmplementeerd.

Dit artikel bevat instructies en informatie over het updaten van Apple Maps op je iPhone, inclusief details over automatische updates voor Apple Maps.

Hoe update ik kaarten op mijn iPhone?

Als je Apple Maps op je iPhone gebruikt en merkt dat de beschikbare kaarten verouderd zijn, denk je misschien dat dit komt omdat je een update hebt gemist. Waarschijnlijk niet. Er is geen manier om de Apple Maps-gegevens op uw apparaat handmatig bij te werken. De gegevens of kaarten waaruit de Apple Map-app ha alt, worden online opgeslagen en de app ha alt de meest recente versie van die kaarten op telkens wanneer u de app gebruikt.

TomTom, een kaartenmaker, levert de kaartgegevens en werkt de kaartdatabases ongeveer vier keer per jaar of driemaandelijks bij. Als je merkt dat de kaarten op je navigatiesysteem verouderd zijn, is het mogelijk dat er geen update voor dat gebied is opgenomen en geüpload naar de TomTom-servers.

Een update voor Apple Maps aanvragen

Dus, wat kun je eraan doen? Welnu, als u een fout ontdekt tijdens het gebruik van Apple Maps, kunt u een wijziging van de kaart aanvragen. Als het adres waarnaar u navigeert zich bijvoorbeeld aan de verkeerde kant van de straat bevindt in Apple Maps, kunt u dat melden met de Apple Maps-app. Hier is hoe:

Het lijkt misschien een beetje roekeloos om zomaar iedereen toe te staan wijzigingen aan te brengen in de kaarten die Apple levert, maar in werkelijkheid is het niet zo eenvoudig. U stelt de wijzigingen voor die u aanbeveelt, Apple beoordeelt en beslist of u die wijzigingen al dan niet beschikbaar maakt in Apple Maps. Het hele proces kan wel 4-6 weken duren voordat een door u ingediende update wordt weergegeven in Maps of volledig wordt genegeerd.

  1. Navigeer in Apple Maps naar de locatie waar je de fout hebt gevonden.
  2. Tik op het informatielogo bovenaan het scherm (dit ziet eruit als een 'i' met een cirkel eromheen).
  3. Tik op de kaart met kaartinstellingen die verschijnt op Een ontbrekende plaats toevoegen.
  4. Kies op de Add a Missing Place kaart die verschijnt:

    • Zakelijk of oriëntatiepunt om een ontbrekend bedrijf of oriëntatiepunt toe te voegen. Op de Plaatsdetails pagina moet je de naam, het adres en andere informatie toevoegen voor de plaats die je wilt toevoegen.
    • Straat of adres om een straatnaam of adres toe te voegen voor een ontbrekende of onjuiste locatie in Apple Maps. Je kunt hier ook een foto toevoegen als je wilt.
    • Other om verschillende details te wijzigen, waaronder categorieën, openingstijden, waar het adres is (d.w.z. in een onderverdeling of buitenwijk), website, telefoon en andere informatie.
    Image
    Image
  5. Wanneer u klaar bent met het toevoegen van uw suggesties, tikt u op Verzenden om de informatie voor de gevraagde wijzigingen ter beoordeling in te dienen.

Wordt Apple Maps automatisch bijgewerkt?

De kaarten in Apple Maps worden automatisch bijgewerkt, net als de app zelf. Als uw Apple Maps om de een of andere reden niet wordt bijgewerkt of als de kaarten ernstig verouderd lijken, probeer dan een gedwongen herstart van uw iPhone. (Houd de Volume omhoog-knop en de Power-knop ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm verschijnt; stop niet wanneer u de schuifregelaar ziet om uw apparaat uitzetten of opnieuw opstarten). Nadat de telefoon opnieuw is opgestart, probeert u Maps opnieuw om te zien of het probleem daarmee is opgelost.

Als dat niet werkt, wil je misschien ook de Apple Maps-app verwijderen en opnieuw installeren. Je kunt Apple Maps vinden in de App Store, dus als je het eenmaal van je iPhone hebt verwijderd, start je de telefoon opnieuw op om er zeker van te zijn dat deze volledig is verwijderd en installeer je hem vervolgens opnieuw via de App Store-link.

FAQ

    Hoe werk ik mijn bedrijfsadres op Apple Maps bij?

    Update uw bedrijfsadres op Apple Maps net zoals u onjuiste informatie zou melden: Ga naar de locatie op Apple Maps, tik op het informatiepictogram (i), tik op Een probleem melden > Kaartlabels en voer de informatie in die u wilt bijwerken. Een andere manier: registreer uw bedrijf bij Places on Maps om al uw bedrijfsgegevens, inclusief naam, telefoonnummer en website, up-to-date te houden.

    Hoe laat je een speld vallen in Apple Maps?

    Als u een speld in Apple Maps wilt neerzetten met uw iPhone, tikt u op de locatie in Apple Maps die u wilt vastzetten en selecteert u Locatie bewerken Sleep de afbeelding naar de exacte gewenste locatie en kies Klaar Om je pincode op te slaan, selecteer je deze, veeg je omhoog op Gemarkeerde locaties en tik je op Toevoegen aan favorieten

    Hoe wis ik mijn Apple Maps-geschiedenis?

    Om de locatiegeschiedenis van uw Apple Maps te wissen, start u Maps op uw iPhone of iPad, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het informatiepaneel weer te geven. Tik onder Recent op Zie alles Naast Vandaag, Deze maand, of Older , tik op Clear om de locatiegeschiedenis van die periode te wissen.

Aanbevolen: