TikTok Shopping begint met testpilot in de VS en het VK

TikTok Shopping begint met testpilot in de VS en het VK
TikTok Shopping begint met testpilot in de VS en het VK
Anonim

TikTok is begonnen met het testen van een nieuwe TikTok Shopping-functie, waarmee gebruikers rechtstreeks verbinding kunnen maken met hun Shopify-winkel of zelfs rechtstreeks via TikTok kunnen verkopen.

In de nieuwe aankondiging staat dat TikTok en Shopify samenwerken om het kopen van producten die je in TikTok-video's ziet, gemakkelijker te maken. Dat, of het voor u gemakkelijker maken om uw producten te verkopen via uw TikTok-video's als u een maker bent.

Image
Image

Met TikTok Shopping kunnen gebruikers met een Shopify-winkel en een TikTok For Business-account een speciaal tabblad 'Shopping' maken voor hun TikTok-profiel. Dit tabblad kan vervolgens worden gesynchroniseerd met hun Shopify-catalogus en fungeren als een etalage rechtstreeks in TikTok. In de aankondiging kunnen verkopers ook de producten die in hun TikTok-video's verschijnen, taggen met links die gebruikers rechtstreeks naar hun winkel leiden, klaar om te kopen.

Toen hem werd gevraagd om het TikTok Shopping-pilotprogramma op Twitter naar andere landen te brengen, verklaarde Shopify dat er inderdaad andere regio's gepland zijn. Gebruikers in Canada zullen "in de komende weken" kunnen deelnemen, terwijl de uitrol in de komende maanden andere gebieden zal bereiken.

"Creators maken de weg vrij voor een nieuw soort ondernemerschap waarbij inhoud, gemeenschap en commercie centraal staan", zegt Harley Finkelstein, president van Shopify in de aankondiging, "door nieuwe in-app-winkelervaringen en producten mogelijk te maken Voor het eerst ontdekt op TikTok, stimuleert Shopify de scheppende economie op een van de snelstgroeiende sociale en entertainmentplatforms ter wereld."

De TikTok Shopping-pilottest is al begonnen, maar is voorlopig nog beperkt tot de VS en het VK. Wil je TikTok Shopping eens proberen, dan kun je via het eigen TikTok-kanaal van Shopify een plekje in het pilotprogramma aanvragen.

Aanbevolen: