Thule Strävan Deluxe laptoptas Review: een messenger ontworpen voor de MacBook-gebruiker onderweg

Inhoudsopgave:

Thule Strävan Deluxe laptoptas Review: een messenger ontworpen voor de MacBook-gebruiker onderweg
Thule Strävan Deluxe laptoptas Review: een messenger ontworpen voor de MacBook-gebruiker onderweg
Anonim

Bottom Line

Thule's Strävan Deluxe-laptoptas is duurzaam en houdt je spullen mooi en veilig, maar heeft een beperkte capaciteit en past niet op veel dikkere laptops.

Thule Strävan Deluxe laptoptas

Image
Image

We hebben de Thule Strävan Deluxe-laptoptas gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je op zoek bent naar een lichtgewicht koerierstas die je laptop veilig houdt, is Thule's Stravan Deluxe laptoptas misschien iets voor jou. Er zijn een heleboel opties op internet voor vergelijkbare tassen, maar er is een goede reden dat deze altijd goed wordt beoordeeld. Het is stevig en goed gemaakt, strak en eenvoudig. Hoewel het niet zo groot is als andere tassen die we hebben getest, is het nog steeds een goede optie als je een dunne laptop of MacBook hebt en geen grote tas nodig hebt om veel extra spullen mee te nemen. Bekijk in onze recensie hieronder waarom we de Stravan zo leuk vonden.

Image
Image

Design: een premium, hoogwaardige look

Thule's ontwerp voor hun tassen is redelijk consistent in hun hele assortiment, en de Stravan past daar goed in. De tas is gemaakt van robuust nylon en is donkergrijs met zwarte bies voor een professionele uitstraling die in elke omgeving past. De enige echte kleuraccenten komen van de iconische neonblauwe ritstabs die de meeste Thule-tassen gebruiken. Hoewel de Stravan vrij dun is en niet veel capaciteit heeft, zijn er talloze geweldige opbergers en opbergers.

Hoewel de tas beweert voornamelijk gericht te zijn op 15-inch MacBook-bezitters, hadden we geen problemen om hier wat kleinere MacBooks en Chromebooks in te passen zonder al te veel gedrang.

Aan de voorkant van de tas zit een klein met fleece gevoerd vak dat perfect is voor het opbergen van je telefoon of kleinere spullen waar je geen krassen op wilt krijgen. Hierachter bevinden zich twee grotere zakjes met daarin wat opbergers voor accessoires. Vervolgens is er een groot compartiment met ritssluiting voor het opbergen van boeken, tijdschriften, mappen, papieren en andere grotere items die u van het hoofdcompartiment wilt scheiden.

De laptophoes van de tas bevindt zich ook in het hoofdcompartiment en biedt een solide werk om uw laptop te beschermen via fleecevoering, vulling en kussens aan de randen. Er is ook een flap van neopreen om het vanaf de bovenkant te bedekken. Hoewel de tas beweert voornamelijk gericht te zijn op 15-inch MacBook-bezitters, hadden we geen problemen om hier wat kleinere MacBooks en Chromebooks in te passen zonder al te veel gedrang. Het enige dat je zeker niet in deze messenger zult krijgen, is een dikkere gaming-laptop of pc.

volledig waterdicht, deze tas is waterbestendig en zou je dure tech veilig moeten houden in het geval van lichte regen of onbedoeld morsen.

Een andere handige functie is dat je toegang hebt tot het hoofdvak met een rits aan de achterkant van de tas. Vanaf hier kunt u gemakkelijk tablets of soortgelijke items ophalen. Aan de bovenkant van de Stravan vind je twee neopreen handriemen voor het dragen van de messenger en de schouderriem, die ook wordt geleverd met een comfortabele pad voor extra comfort.

Hoewel niet volledig waterdicht, is deze tas waterafstotend en zou je dure technologie veilig moeten houden in het geval van lichte regen of onbedoeld morsen. We genieten altijd van een tas die geen extra regenvlieg nodig heeft die je moet uitgraven en uitrusten wanneer de lucht besluit om open te gaan tijdens je woon-werkverkeer.

Image
Image

Comfort: Slank en comfortabel

Aangezien de Stravan vrij slank is, is hij ook comfortabel, omdat het moeilijk is om veel spullen in de tas te doen voordat het te omslachtig wordt. We hebben de tas getest met een typische lading (MacBook, iPad, een paar kleine items en wat tijdschriften), en hadden geen echte ongemakken. De schouderriem zelf is een beetje magerder dan sommige messenger bags, maar het is geen probleem vanwege de kleine bouw van de Stravan. De vulling op deze riem is comfortabel, maar het kan een beetje krassend zijn als het op de blote huid rust. Wat betreft de handgrepen aan de bovenkant, het neopreen is een leuke touch, waardoor je een uitstekende grip krijgt die niet uit je greep glijdt.

Image
Image

Duurzaamheid: stevige constructie en stiksels

We hebben veel andere Thule-tassen getest en ze zijn allemaal zo duurzaam als de hel. De Stravan is gemaakt van stevig nylon en heeft uitstekende stiksels waar je ongetwijfeld jarenlang plezier van zult hebben. De ritsen voelen soepel aan en werken foutloos.

De Stravan is gemaakt van stevig nylon en heeft uitstekende stiksels die ongetwijfeld vele jaren meegaan.

We hebben geen zwakke punten ondervonden tijdens onze tests, maar sommigen hebben problemen gemeld met de rubberen ritstrekkers op Thule-tassen, dus houd daar rekening mee. Mocht u ooit een probleem tegenkomen met de duurzaamheid van uw Stravan, dan bent u gedekt met de beperkte levenslange garantie van Thule, maar we betwijfelen of u dat zult doen: deze tas is een tank.

Image
Image

Bottom Line

De gemiddelde prijs die je voor deze tas ziet, is ongeveer $ 80. Ondanks dat het goed is geconstrueerd en een solide garantie biedt, is deze prijs hoger dan veel vergelijkbare messengers van ongeveer dezelfde grootte. Als je bereid bent om de $ 80 aan deze tas uit te geven, zijn er vele anderen rond die prijs die grotere capaciteiten en zelfs volledige waterdichtheid bieden (in plaats van alleen weerstand). U zult moeten beslissen of de naam/het merk de prijsverhoging waard is.

Thule Strävan vs. Tomtoc laptop schoudertas

Gezien de hogere prijs van Thule's Stravan, zijn er zeker enkele alternatieven die de besparing waard kunnen zijn. Als je van alles houdt aan de Stravan, behalve de prijs, biedt Tomtoc misschien wel de beste concurrent met hun laptopschoudertas.

Deze twee tassen zijn beide vrij gelijkaardig, met nylon materialen, fleece voering en algemene maatvoering. Ze zien er ook bijna identiek uit, dus die voorkeur zal afhangen van uw specifieke smaak. De Tomtoc heeft ook meer beschermende buitenvakken die hun vorm behouden en voorkomen dat items worden verpletterd.

Prijs is waar deze twee enorm verschillen. Voor ongeveer $ 30 kun je de Tomtoc-messenger vasthouden en jezelf ongeveer $ 50 besparen - en je krijgt nog steeds een vergelijkbare garantie, dus als de goedkopere tas het niet doet, zou je geen problemen moeten hebben om hulp te krijgen bij het vervangen ervan. We durven erop te wedden dat de Thule wat langer meegaat, maar of dat de extra $ 50 waard is, is aan jou.

Je kunt nu onze lijst met de beste laptop-messengertassen vinden om nog meer geweldige opties te zien die mogelijk beter bij je behoeften passen.

Een hoogwaardige tas van een bekend merk

Thule maakt uitstekende tassen en de Stravan heeft een duurzame, hoogwaardige constructie, maar is iets duurder dan veel concurrenten. Als je van het ontwerp van Thule houdt en hun tassen uit eerdere ervaringen vertrouwt, is dit een goede pasvorm - houd er rekening mee dat er concurrentie is.

Specs

  • Productnaam Strävan Deluxe laptoptas
  • Product Merk Thule
  • MPN B00ZCF49EG
  • Prijs $79.95
  • Gewicht 1,19 lbs.
  • Productafmetingen 16,7 x 2,9 x 11,2 inch.
  • Kleur Grijs
  • Garantie Beperkte levensduur
  • Laptophoes 14,1” x 0,7” x 9,7”

Aanbevolen: