Google Assistant en Nest Hub werken nu samen met Legoland

Google Assistant en Nest Hub werken nu samen met Legoland
Google Assistant en Nest Hub werken nu samen met Legoland
Anonim

Google heeft zijn Assistent- en Nest Hub-services uitgebreid naar hotels en resorts in Legoland om bezoekers een handsfree manier te bieden om hun vakantie te beheren.

Google Nest Hub en Google Assistant bieden spraakgestuurde hulp aan hotelgasten in de VS en het VK. Nu breidt Google de handsfree gastvrijheidsservice uit naar Legoland-hotels in Californië en New York. Gemak en veiligheid zijn de twee belangrijkste factoren bij deze match-up. Google wil dat bezoekers en hun gezinnen zich kunnen vermaken terwijl ze zich veiliger voelen in een openbaar resort als Legoland.

Image
Image

Hoewel het opzoeken van nabijgelegen restaurants of de openingstijden van parken iets is dat u met vrijwel elk apparaat kunt doen, biedt de Google Assistent enkele exclusieve functies. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het hotel via voice commends om roomservice of nieuwe handdoeken aan te vragen, of uitchecken vanuit uw kamer zonder in de rij te hoeven wachten of de telefoon op te nemen. Je kunt van tevoren een YouTube-tour door het park maken om de beste routes uit te stippelen die je tijdens je bezoek kunt nemen. Er is zelfs een optie om met Legoland-personages in de hub te praten om meer te weten te komen over het park of om een persoonlijk alarm in te stellen.

Image
Image

Google verzekert gebruikers ook dat privacybescherming een prioriteit is, aangezien de Google Assistent geen aanmelding of link naar uw gebruikersaccount vereist. Het apparaat slaat geen audio op en alle activiteitenlogboeken worden automatisch verwijderd wanneer het wordt gereset voor de volgende gast.

Je vindt Google Assistant op Nest Hub in Legoland Hotel en Castle Hotel in het California Resort, en het nieuwe Legoland Hotel in het New York Resort. Google moet nog aangeven of het in de toekomst Google Assistant naar andere Legoland-parklocaties zal brengen.

Aanbevolen: