Twitter pauzeert verificaties om 'het proces te verbeteren

Twitter pauzeert verificaties om 'het proces te verbeteren
Twitter pauzeert verificaties om 'het proces te verbeteren
Anonim

Na minder dan vier maanden geleden terug te zijn gebracht, zet Twitter het verificatieproces opnieuw op pauze, daarbij verwijzend naar de wens om het algehele proces te verbeteren.

Het proces om geverifieerd te worden op Twitter is een soort achtbaan geworden sinds het platform een paar jaar geleden probeerde openbare inzendingen te accepteren. Uiteindelijk stopte Twitter met het accepteren van applicaties in 2017, en bracht verificatie pas in mei 2021 weer terug. Nu is het weer gestopt met het accepteren van verificaties, met het officiële @verified-account waarin staat dat het bedrijf "verbeteringen wil aanbrengen in het aanvraag- en beoordelingsproces."

Image
Image

Wat Twitter bedoelt met "verbeteringen" is niet gespecificeerd, hoewel NewsBytes de beslissing toeschrijft aan het platform dat onlangs verschillende nepaccounts heeft geverifieerd. Het is waarschijnlijk dat Twitter een manier probeert te vinden om het verificatieproces open te houden en tegelijkertijd nep- of spamaccounts eruit te filteren.

Hierdoor zijn veel gebruikers gefrustreerd, omdat het proces pas onlangs opnieuw is gestart en een heleboel mensen nog steeds wachten om iets te horen over hun toepassingen. Het Twitter Verified-account heeft direct op veel van deze zorgen gereageerd en zegt dat het nog steeds aanvragen beoordeelt die vóór de pauze zijn ingestuurd. Het heeft geen schatting gegeven van hoe lang dat zal duren, maar heeft gezegd dat het probeert alle aanvragen zo snel mogelijk te beoordelen.

Aanbevolen: