Alles dat Samsung onthulde tijdens het Galaxy Unpacked 2021-evenement

Inhoudsopgave:

Alles dat Samsung onthulde tijdens het Galaxy Unpacked 2021-evenement
Alles dat Samsung onthulde tijdens het Galaxy Unpacked 2021-evenement
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De Galaxy Z Fold 3 is de eerste opvouwbare versie met S Pen-functionaliteit.
  • De Galaxy Buds 2 kost $ 150 en is verkrijgbaar in vier kleuren: grafiet, wit, olijf en lavendel.
  • De Galaxy Watch 4 is de eerste smartwatch met het nieuwe Wear OS.
Image
Image

Samsung-fans kunnen uitkijken naar nieuwe versies van zijn hoogwaardige opvouwbare smartphones, de Galaxy Z Fold en Z Flip, later deze maand, samen met nieuwe Galaxy Buds en een nieuwe Galaxy Watch.

Samsung is momenteel de grootste speler in de snelgroeiende markt voor opvouwbare smartphones. Volgens een rapport van market tracker Display Supply Chain Consultants was het vorig jaar het dominante opvouwbare merk, met een aandeel van 91,5% per eenheid. Van de naar schatting 2,2 miljoen verkochte foldables in 2020 was Samsung's Z Flip de nummer één met een aandeel van bijna 50%.

Hier is een overzicht van alle nieuwe producten die Samsung heeft onthuld tijdens het Galaxy Unpacked 2021-evenement.

Z Fold 3 5G

Image
Image

Samsung zegt dat het "belangrijke verbeteringen" aanbrengt waar opvouwbare fans om hebben gevraagd in zijn derde generatie apparaten. Zowel de Z Fold 3 als de Z Flip 3 zijn lichter en duurzamer dan hun voorgangers. Beide worden geleverd met IPX84-waterbestendigheid, Samsung's nieuwe Armor Aluminium-behuizing en Gorilla Glass Victus.

De grootste nieuwe toevoeging aan de Z Fold 3 is ondersteuning voor de S Pen, iets wat we tot nu toe alleen in de Note-serie hebben gezien. Samsung belooft een volledig geoptimaliseerde ervaring en biedt de S Pen voor Z Fold 3 aan in twee opties: S Pen Fold Edition en S Pen Pro. Beide worden geleverd met een intrekbare punt die helpt het scherm van je apparaat te beschermen terwijl je aantekeningen maakt of e-mails opstelt.

Samsung belooft een dunner, lichter, meer zakformaat ontwerp voor zijn derde generatie apparaat.

De Z Fold 3 heeft een 7,6-inch Infinity Flex-display met een groter zichtbaar gebied dat 29% helderder is dan de Z Fold 2, aldus Samsung. Het verbruikt ook minder energie, dankzij de nieuwe Eco-displaytechnologie, en het heeft een adaptieve verversingssnelheid van 120 Hz op zowel het hoofd- als het coverscherm.

Bulkiness was een probleem voor veel critici van de Z Fold-modellen. Samsung belooft een dunner, lichter, meer zakformaat ontwerp voor zijn derde generatie apparaat. Hij weegt 271 g, vergeleken met de 282 g van de Z Fold 2.

De Z Fold 3 wordt ook geleverd met een 2,84 GHz octa-core processor, 12 GB RAM, 256 GB of 512 GB interne opslag, een 4, 400 mAh batterij, drie 12 MP camera's aan de achterzijde, snel draadloos opladen en meer. Het wordt geleverd in drie kleuren - fantoomzwart, fantoomgroen en fantoomzilver - en kost $ 1.799.

Z Flip 3 5G

Image
Image

Samsung lijkt zijn nieuwe Z Flip 3 op de markt te brengen voor mensen die hun smartphones willen aanpassen. Het komt in totaal zeven kleuren. Crème, groen, lavendel en fantoomzwart zijn overal verkrijgbaar, terwijl drie extra kleuren - wit, grijs en roze - exclusief verkrijgbaar zijn via de officiële website van Samsung. Z Flip 3-gebruikers kunnen ook nieuwe stijlvolle ringgrepen en riemhoezen voor hun apparaat kopen.

De Z Flip 3 heeft een coverscherm dat vier keer groter is dan de originele Z Flip en heeft Samsung Pay ingebouwd. Gebruikers kunnen zelfs snel foto's maken of video's maken vanaf het coverscherm door te dubbelklikken op de aan/uit-toets.

Andere opmerkelijke nieuwe functies zijn onder meer verbeterde stereoluidsprekers met Dolby Atmos, een 6,7-inch Infinity Flex Display met 120 Hz adaptieve verversingssnelheid, een 2,84 GHz octa-core processor, 8 GB RAM, een 3, 300 mAh batterij en snel draadloos opladen. Het kost $999.

Galaxy Buds 2

Image
Image

Samsung's nieuwste versie van de Galaxy Buds bevat actieve ruisonderdrukking, drie instelbare omgevingsgeluidsniveaus en een betere gesprekskwaliteit dankzij machine learning-technologie die achtergrondgeluiden kan filteren. Samsung beweert dat ze de kleinste en lichtste draadloze oordopjes tot nu toe zijn, en ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: grafiet, wit, olijf en lavendel. Het belangrijkste is dat ze $ 150 kosten, waardoor ze goedkoper zijn dan zowel de Galaxy Buds Live als Galaxy Buds Pro, en goedkoper dan concurrenten zoals de AirPods Pro en de Google Pixel Buds.

Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic

Image
Image

De Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic zijn de eerste smartwatches met de nieuwe versie van Wear OS. Het bedrijf heeft met Google samengewerkt aan het nieuwe besturingssysteem, dat een betere levensduur en prestaties van de batterij belooft, en het kan mogelijk de gefragmenteerde draagbare Android-markt onder één platform verenigen.

De Galaxy Watch 4 heeft een kleiner en compacter ontwerp. De 3-in-1 BioActive-sensor kan de bloeddruk volgen, onregelmatige hartslagen detecteren, het zuurstofgeh alte in het bloed meten en, voor de eerste keer ooit, de lichaamssamenstelling berekenen. Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan wellnessfuncties, zoals begeleide trainingen, groepsuitdagingen, slaapscores en compatibiliteit met bepaalde Samsung Smart TV's.

De Galaxy Watch 4 wordt ook geleverd met een 5nm-processor, 16 GB opslagruimte, een display van 450 x 450 pixels, een batterijduur tot 40 uur en snel opladen dat tot 10 uur kan duren na 30 minuten.

De Bluetooth-versie begint bij $ 250, terwijl het LTE-model begint bij $ 300. De maat 40 mm is verkrijgbaar in zwart, zilver en roze goud, terwijl de maat 44 mm verkrijgbaar is in zwart, zilver en groen.

Alle apparaten die woensdag zijn onthuld, zijn nu beschikbaar voor pre-order en worden officieel gelanceerd op 27 augustus. Zowel Verizon als AT&T hebben verschillende deals voor de nieuwe producten; zorg ervoor dat u de respectieve websites bekijkt voor details.

Aanbevolen: