Amazon IMDb TV-streamingservice is nu beschikbaar voor Android en iOS

Amazon IMDb TV-streamingservice is nu beschikbaar voor Android en iOS
Amazon IMDb TV-streamingservice is nu beschikbaar voor Android en iOS
Anonim

Amazon's door advertenties ondersteunde gratis streamingdienst, IMDb TV, is al een tijdje beschikbaar in webbrowsers en tv-streamingapparaten, maar heeft nu ook officiële mobiele apps.

Het heeft even geduurd, maar nu kun je IMDb TV kijken op je smartphone, dankzij de nieuwe Android- en iOS-apps van Amazon. De service, die Variety opmerkt, debuteerde in 2019 als Freedive, lanceerde de app dit jaar om streaming-apparaten zoals Roku en Chromecast te ondersteunen.

Image
Image

Waarom de app destijds niet ook op mobiel werd gelanceerd, is niet duidelijk, maar het belangrijkste is dat hij er nu is.

IMDb TV functioneert als een gratis film- en tv-streamingservice met advertentie-ondersteuning en claimt duizenden beschikbare titels in de regelmatig bijgewerkte bibliotheek. Je kunt populaire shows zoals Madmen en Lost vinden, of enkele originelen van Amazon bekijken. Het is allemaal gratis, zolang je het niet erg vindt om videoadvertenties te zien.

De gebruikersreacties tot nu toe waren redelijk positief, met over het algemeen zeer positieve beoordelingen voor beide apps. Sommige gebruikers hebben echter opgemerkt dat Amazon Prime-leden niet zijn vrijgesteld van het bekijken van advertenties tijdens het streamen.

Image
Image

Verschillende andere gebruikers hebben er ook op gewezen dat er, althans op dit moment, geen goede zoekfunctie lijkt te zijn - niet ideaal als je op zoek bent naar een specifieke show of film.

Het is waarschijnlijk dat Amazon deze deuken in de toekomst zal doorbreken, maar in de tussentijd kun je de app nog steeds downloaden, een account aanmaken en gratis beginnen met streamen.

Aanbevolen: