Gratis tv-programma's en films van Yidio

Inhoudsopgave:

Gratis tv-programma's en films van Yidio
Gratis tv-programma's en films van Yidio
Anonim

Yidio is een unieke website voor het streamen van films omdat het werkt als een zoekmachine die je helpt te vinden waar je gratis films online kunt kijken. De ontdekkingsfuncties van Yidio vinden inhoud van Amazon Prime, Hulu, Netflix en vele andere gratis en betaalde diensten.

Je kunt Yidio ook gebruiken om gratis tv-programma's te vinden. Net als bij films, zijn de meeste gewoon links die u naar andere websites en hun gratis inhoud leiden.

Yidio's gratis films

Image
Image

Twilight, Scary Movie, Groundhog Day, The Passion of the Christ, Ninja, Alien Convergence, A Girl Like Her, Jurassic City en Lionheart waren slechts enkele van de gratis films die we konden vangen de laatste keer dat we bezocht Yidio.

Er zijn meerdere manieren om gratis films te vinden bij Yidio, dus je zou geen enkel probleem moeten hebben om te beslissen wat je nu gaat kijken.

Ten eerste deelt Yidio zijn films in in meer dan 30 genres, zoals Comedy, Sports & Fitness, Western, Eastern, Classics, TV Movie, Horror, Drama, Kids & Family, Documentary en Action.

Je kunt films ook filteren op hun snelheid (NR, R, PG-13, enz.) en IMDb-score. Alsof die filters niet genoeg zijn, kun je de resultaten ook sorteren op populariteit of recent toegevoegd. Je kunt zien dat het heel gemakkelijk is om gratis Yidio-films te vinden.

Naast films die rechtstreeks door Yidio worden gehost, zijn er ook gratis films die zijn gekoppeld aan andere sites zoals Tubi, The Roku Channel, Pluto TV, Vudu en Freevee. Sommige films zijn echter alleen beschikbaar via een filmstreamingservice waarvoor u moet betalen, zoals Netflix, YouTube, Amazon en Google Play.

Je kunt de Yidio-films zeker filteren op bron, zoals HBO Max of Freeform om films te zien die alleen van die dienst zijn, maar het gedeelte Gratis is de enige manier om films te zien die u gratis kunt streamen.

Yidio's gratis tv-programma's

Image
Image

Een paar tv-series die we bij Yidio hebben kunnen bekijken, zijn Riverdale, Legacies, Supernatural, Grey's Anatomy, The Flash, Law & Order: SVU, The Blacklist, This Is Us, South Park, Sistas, The Ovaal, een nieuw blad en Rainbow Ruby.

Net als wanneer je Yidio gebruikt om gratis films te zoeken, kun je gratis Yidio-tv-programma's zoeken op bron (bijv. ABC of Cartoon Network), titel en genre. Ze kunnen ook worden gesorteerd op populariteit of recent toegevoegd.

Je kunt ook gratis tv-programma's online vinden via de TV Channel sectie. Hiermee kun je de shows filteren op het kanaal waarop ze zijn uitgezonden, zoals CBS, Lifetime, NBC, Freeform, TLC, A&E, FOX, MTV, Discovery Channel en vele anderen.

Niet elke aflevering van een show is noodzakelijkerwijs gratis beschikbaar, maar je kunt de resultaten filteren om alleen de gratis tv-programma's weer te geven die worden aangeboden door Yidio en andere bronnen. Als je eenmaal op de tv-seriepagina bent, vind je een sectie voor Free Sources met alle afleveringen die gratis kunnen worden gestreamd.

Yidio's videokwaliteit

De meeste video's op Yidio zijn van dvd-kwaliteit. Uw ervaring met het bekijken van shows en films via Yidio hangt echter af van uw eigen internetsnelheid en van de website waarop u terechtkomt (zoals The CW Network).

In onze ervaringen kwamen we geen bufferproblemen of langzame video's tegen.

Voordelen van registratie bij Yidio

Als je een gratis account aanmaakt bij Yidio, kun je e-mailmeldingen ontvangen met betrekking tot films en programma's die je aan je favorietenlijst toevoegt. Er zijn aangepaste opties beschikbaar om meldingen te activeren wanneer nieuwe afleveringen worden uitgezonden en/of online beschikbaar zijn, een nieuwsbericht wordt uitgebracht en/of wanneer nieuwe clips beschikbaar komen.

Je kunt je account ook gebruiken om films en tv-programma's aan een wachtrij toe te voegen en er later naar te verwijzen om ze allemaal op één plek te bekijken.

Door een Yidio-account aan te maken, kun je je ook abonneren op Yidio Premium om advertenties te verwijderen en re altime meldingen te ontvangen.

Yidio-app

Yidio heeft een gratis mobiele app voor Android-, iPhone-, iPad-, iPod touch- en Amazon Kindle-apparaten waarmee je onderweg gratis films en tv-programma's kunt kijken bij Yidio.

Iets om in gedachten te houden bij het bekijken van films en shows via de mobiele Yidio-app is dat, omdat veel van de video's op andere websites worden gehost, je hoogstwaarschijnlijk ook apps zult installeren die bij andere services horen, zoals als Vudu's of Tubi's.

Waar Yidio zijn films ha alt

Yidio ha alt zijn aanbod uit verschillende online kanalen en op abonnementen gebaseerde videostreamingdiensten, waardoor gebruikers kijklijsten kunnen maken en hun entertainment in één enkele interface kunnen organiseren.

Sommige van de websites waar Yidio zijn films vandaan ha alt, zijn Amazon, Vudu, Google Play, Microsoft, Tubi, iTunes, YouTube, Freevee en FlixFling.

Aanbevolen: