Yidio Review: een gratis streaming filmwebsite

Inhoudsopgave:

Yidio Review: een gratis streaming filmwebsite
Yidio Review: een gratis streaming filmwebsite
Anonim

Yidio is uniek onder de andere websites die gratis films aanbieden omdat het andere websites identificeert die momenteel gratis filmstreams aanbieden, plus details over waar je naartoe kunt gaan om gratis tv-programma's online te bekijken.

Lees meer van deze recensie om te leren hoe u gratis films kunt vinden en om meer te weten te komen over onze ervaring met onder andere reclame en videobuffering.

Sommige films en shows zijn niet gratis

Omdat Yidio films verzamelt van Netflix, Crackle, Vudu en vele andere bronnen, is niet alles op de website gratis te bekijken. Voor sommige inhoud is een eenmalige betaling vereist en voor andere is een abonnement op de dienst vereist, zoals Hulu, Apple TV+ of Amazon Prime.

Gelukkig is er een Free sectie die alleen de gratis films laat zien. Sommige genres waar je doorheen kunt kijken zijn Romantiek, Klassiekers, Horror, Animatie, Documentaire, Science Fiction, Fantasie, Komedie, Western, Actie, Avontuur, Ramp, Indie en Drama, naast verschillende andere.

Je kunt ook een MPAA-classificatiefilter toepassen om alleen G-, PG-13-, PG-, R-, NR-17- of Unrated-films weer te geven. Het is leuk om dit hier te zien, aangezien dit soort filteren zelden te zien is op gratis filmstreamingsites. Andere filters zijn onder meer decade, metascore en IMDb-classificatie.

Image
Image

Iets wat we echt niet leuk vinden aan Yidio, is dat zelfs nadat je de films hebt gefilterd die kosten, alle resterende films niet per se gratis zijn. De service beweert dat dit het geval is, maar dat is het zeker niet, dus let goed op, anders wordt u gevraagd om voor de film te betalen in plaats van deze gratis te streamen.

Om er zeker van te zijn dat een film gratis is, moet je naar de beschrijvingspagina gaan en een item zoeken met de tekst Totally Free!. Als er geen wordt vermeld, is het niet gratis om te bekijken, ongeacht of het in de resultaten van de gratis lijst staat.

Image
Image

Als er een sectie is voor gratis films, kun je de film op Yidio's website bekijken of een link brengt je ergens anders voor de stream, zoals Popcornflix, Vudu of Freevee.

Wat dat betreft zijn we een paar gevallen tegengekomen waarin Yidio's vermelding van een gratis film juist was, maar de site waarop de film wordt gehost, biedt het niet langer aan! Dus, afgezien van het feit dat Yidio films ten onrechte als gratis rapporteert, worden soms zelfs de echte gratis films gewoon niet meer aangeboden, wat jammer is.

Yidio's tv-programma's zijn vergelijkbaar met de films, behalve dat het veel gemakkelijker is om expliciet alleen de gratis shows te vermelden versus degenen die kosten. Je kunt een show selecteren op genre of netwerk, zoals Syfy, ABC, Adult Swim, Cartoon Network, FOX, Lifetime, MTV, National Geographic, Animal Planet, PBS, Disney en vele anderen.

Zodra een tv-programma is geselecteerd, kiest u Free in het linkerdeelvenster om websites te zien die gratis afleveringen hosten.

Image
Image

De meeste tv-programma's die we hebben gesampled, hadden niet elke aflevering beschikbaar om te bekijken, hoewel er veel waren met meerdere.

Populaire en nieuw toegevoegde films en shows kunnen worden bekeken door de resultatenlijst te sorteren.

Bottom Line

Alle films die we hebben getest, werden op andere websites gehost en leken van hoge kwaliteit te zijn.

Yidio's speleropties

Het meeste van wat je via Yidio zult vinden, wordt gehost op andere videostreamingsites, dus we kunnen niet al deze details hier verzamelen.

Met de meeste videospelers kun je alles doen wat je zou verwachten: ondertitels inschakelen, naar de modus Volledig scherm gaan, snel vooruit- en terugspoelen, enz. Soms kun je de video delen via sociale media of insluiten op uw eigen website.

Image
Image

Advertenties zijn in elke video

In wezen kan elke website die gratis films aanbiedt dit doen omdat ze advertenties weergeven. Je aandacht schenken aan advertenties is wat de film beta alt, en er is eigenlijk geen manier om daaraan te ontsnappen als je alleen geïnteresseerd bent in gratis filmstreams.

Langere films zullen meer advertenties bevatten dan kortere, maar er zijn nog steeds meerdere advertenties in elke video die u besluit te bekijken. Een paar van de films die we hebben bekeken en die 1 uur en 30 minuten duurden, hadden bijvoorbeeld 8-10 advertenties.

Onze videobufferervaring met Yidio

We zijn geen bufferproblemen tegengekomen tijdens het gebruik van Yidio. We hebben verschillende video's getest en geen ervan resulteerde in een willekeurige pauze of overgeslagen weergave.

De belangrijkste reden waarom online gestreamde video bufferproblemen heeft, is als uw browser, computer of internetverbinding langzamer is dan aanbevolen, wat betekent dat de ervaring van persoon tot persoon zal verschillen.

Als je bufferproblemen hebt met video's, kan dit ook betekenen dat de hostingsite problemen heeft, en niet noodzakelijk je eigen computer of netwerk. Maar nogmaals, van de verschillende keren dat we deze site hebben gebruikt, hebben we geen problemen gehad.

Yidio's mobiele app

Yidio heeft een speciale gratis film-app voor het bekijken van video's, maar omdat de meeste, zo niet alle inhoud op andere websites wordt gehost, wordt u gevraagd die apps te installeren om de film te bekijken.

Image
Image

Dit kan vervelend worden en lijkt misschien een gedoe, maar het is eigenlijk fijn dat Yidio één plek biedt om te bezoeken om gratis films van overal op internet te vinden.

Net als op de website kun je de video's filteren op websitebron en alleen films met een bepaalde MPAA-classificatie weergeven. Je kunt de films onder andere ook filteren op premièredatum en films verbergen die je al hebt gezien.

Laatste Gedachten

We houden van Yidio omdat het nuttiger is dan de meeste andere websites voor videostreaming. In plaats van alleen films en tv-programma's van één enkele bron weer te geven, vertelt het u wat veel andere websites ook beschikbaar hebben, en linkt het er rechtstreeks naar. Dit betekent dat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het zoeken op andere websites naar gratis films en shows.

We vinden het ook leuk dat je geen account hoeft te hebben om iets te zoeken om naar te kijken. Je kunt de app of website nu meteen openen en beginnen met het vinden van tonnen gratis inhoud. Soms moet u echter uw geboortedatum opgeven om te verifiëren dat u een film kunt bekijken die bedoeld is voor een volwassen publiek. Bij sommige sites moet u zich mogelijk aanmelden bij hun app voordat u kunt beginnen met streamen.

Zoals we hierboven vermeldden, zijn niet alle films die Yidio als gratis vermeldt, in feite gratis, wat betekent dat hoewel de site als geheel bedoeld is om u tijd te besparen bij het vinden van gratis films, het feit dat u dat niet kunt vertrouw erop dat het Free filter teleurstellend is.

Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een geweldig platform om tonnen films en tv-programma's op één plek samen te brengen. Als je een paar films moet selecteren om te ontdekken dat ze niet echt gratis zijn, denken we dat het gebruik van Yidio nog steeds de moeite waard is, aangezien veel van de inhoud inderdaad gratis is.

Aanbevolen: